دانستنیهای پزشکی

دانستنیهای پزشکی

اطلاعات بهداشتی و درمانی پاک نت بناب
دانستنیهای پزشکی

دانستنیهای پزشکی

اطلاعات بهداشتی و درمانی پاک نت بناب

ابتلا به سرطان پرستات با کمبود این ویتامین

ابتلا به سرطان پرستات با کمبود این ویتامین
 
آقایان بالای ۵۰ سال که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری پروستات هستند، مصرف حداقل ۳ تا ۵ بار در روز میوه و سبزی را در برنامه غذایی خود بگنجانند. 
ادامه مطلب ...

با کمی دقت به پاهایتان پی به بیماری‌ها می‌برید


از طریق پا می‌توان برخی از بیماری‌ها را تشخیص داد. شما می‌توانید با کمی دقت متوجه برخی از بیماری‌های احتمالی مانند دیابت، مشکلات تیروئید و بیماری قلبی شوید.
 
ادامه مطلب ...

دانستنی های بسیار جالب درباره خیار که نمی دانید


خیار جز یکی از خوشمزه ترین میوه ها و سبزیجات به شمار می رود که هنگام استفاده ار سالاد طعم خوبی به آن می دهد؛ علاوه بر آن این میوه به راحتی کشت می شود.
 
ادامه مطلب ...

هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود

این مواد غذایی برای بهبود عملکرد مغز کودک لازم هستند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ یک رژیم غذایی سالم و متعادل نه تنها برای بدن کودکان مفید است بلکه برای مغز هم سودمند است. مصرف مواد غذایی درست می تواند به بهبود عملکرد مغز، حافظه و تمرکز کمک کند. درست مانند بدن، مغز هم مواد مغذی را از غذاهایی که می خوریم جذب می کند. در ادامه با 10 غذای بسیار مفید که می تواند قدرت مغز کودکان را افزایش دهد، آشنا خواهید شد.

1.ماهی سالمون :
ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.

ماهی های چرب مانند ماهی سالمون منبع غنی اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای رشد و عملکرد مغز ضروری هستند. مصرف میزان کافی این اسیدهای چرب می تواند به بهبود مهارت های ذهنی کودک کمک کنید.

2.تخم مرغ :
تخم مرغ ماده بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است؛ به ویژه اینکه مادران باردار هنگام بارداری و زمانی که جنینی را در رحم دارند، تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است.

تخم مرغ منبع عالی پروتئین است. زرده تخم مرغ حاوی کولین است که یک ماده مغذی مهم برای رشد حافظه است. 

3- اسفناج : اسفناج به دلیل برخورداری از بافت‌های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که از اسفناج و سبزی‌های سبز دیگر استفاده می‌کنند، پیر شدن سلول‌هایشان را به تأخیر می‌اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم‌های موجود در برگ‌هایش، سیناپس بین سلول‌ها را تسهیل می‌بخشد و هوش را تقویت می‌کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.

4.کره بادام زمینی :
 کره بادام زمینی از مواد غذایی مورد علاقه کودکان است و چون حاوی ویتامین ای - نوعی آنتی اکسیدان که از غشای سلول های عصبی محافظت می کند - نیز هست، برای مغز بسیار مفید است. علاوه بر این کره بادام زمینی حاوی تیامین است که برای مغز مفید است و گلوکز که انرژی مورد نیاز کودک را تامین می کند.
 
5. غلات سبوس دار  
غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که در جهت تقویت حافظه لازم است.

غلات سبوس دار مانند نان تولید گلوکز  می کنند که یک منبع انرژی است که مغز به آن نیازمند است. غلات سبوس دار حاوی ویتامین ب هم هستند که برای سیستم عصبی مفید است. 

6. انبه :
این میوه ماده دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است. با این که این میوه چرب است و دارای بافت‌های چربی است اما باعث می‌شود که گردش خون تسریع یابد. هنگامی که گردش خون سریع‌تر شود باعث می‌شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است.
  
7.انواع توت ها :
توت ها می توانند به بهبود حافظه کمک کنند، توت ها حاوی ویتامین ث و آنتی اکسیدان های دیگر هستند. دانه های درون توت ها حاوی چربی ها امگا3 هستند که به عملکرد مغز کمک می کنند.
 
8.لوبیا :
لوبیا برای مغز کودکان بسیار مفید است چون دارای انرژی ناشی از کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین و مواد معدنی هستند. لوبیا سطح انرژی را بالا نگه می دارد. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی در مقایسه با سایر انواع لوبیا حاوی مقدار بیشتری از اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای رشد و عملکرد مغز بسیار مفید و سودمند است.
 
9.سبزیجات رنگی
سبزیجاتی که رنگی هستند منبع آنتی اکسیدان هستند که سلول های مغزی را سالم نگه می دارند. بعضی از سبزیجات که باید حتما در رژیم غذایی کودک وجود داشته باشند شامل گوجه فرنگی، کدو تنبل، هویج و اسفناج است.
 
10.روغن زیتون
محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می‌کند.
 

هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود

این مواد غذایی برای بهبود عملکرد مغز کودک لازم هستند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ یک رژیم غذایی سالم و متعادل نه تنها برای بدن کودکان مفید است بلکه برای مغز هم سودمند است. مصرف مواد غذایی درست می تواند به بهبود عملکرد مغز، حافظه و تمرکز کمک کند. درست مانند بدن، مغز هم مواد مغذی را از غذاهایی که می خوریم جذب می کند. در ادامه با 10 غذای بسیار مفید که می تواند قدرت مغز کودکان را افزایش دهد، آشنا خواهید شد.

1.ماهی سالمون :
ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.

ماهی های چرب مانند ماهی سالمون منبع غنی اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای رشد و عملکرد مغز ضروری هستند. مصرف میزان کافی این اسیدهای چرب می تواند به بهبود مهارت های ذهنی کودک کمک کنید.

2.تخم مرغ :
تخم مرغ ماده بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است؛ به ویژه اینکه مادران باردار هنگام بارداری و زمانی که جنینی را در رحم دارند، تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است.

تخم مرغ منبع عالی پروتئین است. زرده تخم مرغ حاوی کولین است که یک ماده مغذی مهم برای رشد حافظه است. 

3- اسفناج : اسفناج به دلیل برخورداری از بافت‌های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که از اسفناج و سبزی‌های سبز دیگر استفاده می‌کنند، پیر شدن سلول‌هایشان را به تأخیر می‌اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم‌های موجود در برگ‌هایش، سیناپس بین سلول‌ها را تسهیل می‌بخشد و هوش را تقویت می‌کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.

4.کره بادام زمینی :
 کره بادام زمینی از مواد غذایی مورد علاقه کودکان است و چون حاوی ویتامین ای - نوعی آنتی اکسیدان که از غشای سلول های عصبی محافظت می کند - نیز هست، برای مغز بسیار مفید است. علاوه بر این کره بادام زمینی حاوی تیامین است که برای مغز مفید است و گلوکز که انرژی مورد نیاز کودک را تامین می کند.
 
5. غلات سبوس دار  
غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که در جهت تقویت حافظه لازم است.

غلات سبوس دار مانند نان تولید گلوکز  می کنند که یک منبع انرژی است که مغز به آن نیازمند است. غلات سبوس دار حاوی ویتامین ب هم هستند که برای سیستم عصبی مفید است. 

6. انبه :
این میوه ماده دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است. با این که این میوه چرب است و دارای بافت‌های چربی است اما باعث می‌شود که گردش خون تسریع یابد. هنگامی که گردش خون سریع‌تر شود باعث می‌شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است.
  
7.انواع توت ها :
توت ها می توانند به بهبود حافظه کمک کنند، توت ها حاوی ویتامین ث و آنتی اکسیدان های دیگر هستند. دانه های درون توت ها حاوی چربی ها امگا3 هستند که به عملکرد مغز کمک می کنند.
 
8.لوبیا :
لوبیا برای مغز کودکان بسیار مفید است چون دارای انرژی ناشی از کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین و مواد معدنی هستند. لوبیا سطح انرژی را بالا نگه می دارد. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی در مقایسه با سایر انواع لوبیا حاوی مقدار بیشتری از اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای رشد و عملکرد مغز بسیار مفید و سودمند است.
 
9.سبزیجات رنگی
سبزیجاتی که رنگی هستند منبع آنتی اکسیدان هستند که سلول های مغزی را سالم نگه می دارند. بعضی از سبزیجات که باید حتما در رژیم غذایی کودک وجود داشته باشند شامل گوجه فرنگی، کدو تنبل، هویج و اسفناج است.
 
10.روغن زیتون
محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می‌کند.
 

پیامهای بهداشت محیطی ( مواد غذایی)

* پیامهای بهداشت محیطی ( مواد غذایی)


-         شیر پاستوریزه باید در یخچال نگهداری شده و قبل از انقضای تاریخ به مصرف برسد .

-         از خرید پنیرهای محلی جدا خودداری نمایید .

-         قوطیهای کنسرو سالم باید فاقد هر گونه بادکردگی و زنگ زدگی باشند .

-         قوطیهای کنسرو سالم باید فاقد هر گونه فرو رفتگی و ضرب دیدگی باشند .

-         تخم مرغ را هرگز نشویید و در صورت شستن سریعا مصرف کنید .

-         تخم مرغهای شکسته و ترک خورده بیشتر در معرض آلودگی هستند بنابراین خطر بهداشتی دارند .

-         آب سالم . دست تمیز . غذای سالم . ضامن سلامتی است .

-         غذاهای پخته را قبل از مصرف دوباره کاملا داغ کنید .

-         مراقب باشید غذاهای خام و پخته با هم تماس نداشته باشند .

-         محیط آشپزخانه را همواره تمیز نگهدارید .

-         غذاها را از دسترس حشرات . جوندگان و سایر جانداران دور نگهدارید .

-         همیشه از آب بهداشتی و سالم استفاده کنید .

-         همیشه از آب لوله کشی یا جوشیده یا ضدعفونی شده استفاده نمایید .

-         از مصرف یخ غیر بهداشتی خودداری کنید .

-         از شستن البسه و ظروف در آب شهرهای عمومی خودداری کنید .

-         مصرف معقول آب و اجتناب از آلوده ساختن آن نشانه هوشیاری و درک ما از محدودیتهای جدی منابع آب شیرین است.

-         آب آلوده یکی از مهمترین عوامل انتقال بیماریهاست .

-         آب سالم به همان اندازه که برای نوشیدن مهم است برای تهیه مواد غذایی نیز اهمیت دارد .

-         بروز بسیاری از بیماریهای حاد روده ای از طریق آب و غذاست .

-         از خرید هر نوع مواد خوراکی از فروشندگان دوره گرد خودداری نمایید .

  _    در صورت تمایل به خوردن بستنی از بستنی دارای پروانه بهداشتی استفاده نمایید .

-         قبل از انبار کردن مواد غذایی از عدم آلودگی آنها به حشرات و کپکها مطمئن شوید .

-         غذا را بطور کامل بپزید .

-         کلید سلامت با رعایت بهداشت مواد غذایی .

-         از مصرف مواد غذایی و نوشیدنیها با احتمال ألودگی شدید میکروبی مثل معجون و شیر موز خودداری نمایید .

-     در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به تاریخ تولید ، تاریخ مصرف(انقضا) و پروانه ساخت آن توجه داشته باشید .

-         استفاده از انبرک و یا دستکش یکبار مصرف جهت تهیه ساندویچ و بسته بندی انواع شیرینی جات الزامی است .

-         سعی کنید غذا را تازه و برای مصرف یکبار تهیه نمایید .

-     تهیه مواد غذایی از فروشگاههایی که مشخصات بهداشتی دارند و عدم خرید از فروشندگان دوره گرد یکی از مهمترین راههای پیشگیری از بیماریهای روده ای است .

-         مواد غذایی را در ظروف یا محفظه های مطمئن قرار دهید تا در معرض هجوم موشها قرار نگیرد .

-         در صورت مشاهده مواد غذایی کپک زده أنها را سریعا از یخچال خارج و ظروف و یخچال ألوده را ضد عفونی نمایید .

-         از قرار دادن مواد غذایی به مقدار زیاد در یخچال خودداری نمایید .

-         قبل از قرار دادن گوشت . سبزی و میوه جات در یخچال آنها را شسته و ضد عفونی نمایید .

-         تغذیه سالم . حق همه است .

-         از خرید و مصرف شیرینی جات و تنقلات حاوی رنگهای مصنوعی به شدت پرهیز کنید .

-         آب سالم . هوای سالم . غذای سالم = زندگی سالم

-         رعایت بهداشت مواد غذایی . ضامن سلامتی

-     تاریخ تولید و انقضاء مصرف پروانه ساخت . پروانه بهره برداری . نشانی کارخانه سازنده باید بر مواد غذایی بسته بندی شده حک شده باشد .

-         استفاده از کیسه های پلاستیکی سیاه بازیافتی جهت بسته بندی مواد غذایی . غیر بهداشتی و ممنوع است .

-     افرادی که در محلهای تهیه . توزیع و طبخ مواد غذایی کار میکنند موظف به استفاده از رپوش . کلاه و داشتن کارت سلامتی هستند .

-         رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی گامی است به سوی سلامت جامعه

-         غذای پخته را حتما در یخچال نگهداری کنید .

-         از مصرف مجدد روغن حرارت دیده جدا خوداری نمایید .

-         روغن مایع را در محل خنک دور از نور و هوا نگهدارید .

-         نمک را کم مصرف کنید اما آنهم از نوع ید دار باشد .

-         از حرارت دادن زیاد و طولانی روغن مایع خودداری کنید .

-         غذاهای گوشتی را حتما در یخچال نگهدارید .

-         از خرید گوشت چرخ کرده آماده خودداری نمایید .

-         برای پیشگیری از بیماریهای روده ای حتما میوه و سبزیجات را با محلول پرکلرین ضدعفونی نمایید .

-         یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به کیست هیداتیک سالم سازی سبزیجات طبق دستورالعمل میباشد .

-         سالم سازی سبزیجات شامل 4 مرحله است :

     1-پاکسازی از گل ولای  2- انگل زدایی با مایع ظرفشویی   3- ضدعفونی  4- شستشو با آب

-         سبزیجات و میوه جات خام را با محلول پرکلرین ضدعفونی نموده سپس مصرف نمایید .

-         سبزیجات خام را دوراز دسترس کودکان قرار دهید .

-         در هنگام پاک کردن سبزیجات از دست زدن به اشیاء دیگر خوداری نمایید .

-         به هنگام خرید سبزی از تماس آن با نان و سایر مواد غذایی جدا خودداری کنید .

پیامهای بهداشت محیطی


                                   پیامهای بهداشت محیطی


الف- بهداشت مواد غذایی


توصیه های بهداشتی لازم در مورد روغن


· از حرارت دادن زیادو طولانی روغن مایع خوداری نمایید.

· از مصرف مجددروغنی که چندین بارحرارت دیدهجددا خودداری نمایید.

· روغن باید در محلخنک و دور از نور و هوا و در ظرف دربسته نگهداری شود.

· به هنگام طبخ باروغن از حرارت کم استفاده نمایید.

· از روغن مایع مخصوصسرخ کردن استفاده شود.

· مصرف خوراکی های سرخکردنی را به حداقلبرسانید.


توصیه هایی در مورد استفاده نان و نمک:


· بهداشت جهت نگهداری نان در طولانی مدت (بیش از 48 ساعت ) انرادر فریزر نگهداری نمایید.

· ار تحویل نانهای کپک زده موجب بیمار شدن دام و طیور و الوده شدن شیر و گوشت انها و نهایتا بیمار شدن انسان میگردد خودداری نمایید.

· نانهای ضایعاتی راحتی الامکان در گوشه ای دور ازآشپزخانهو مواد غذایی مورد مصرف در محلی خشک نگهداری کنید.

· چنانچه نان پس ازتولید در زمان مناسب بسته بندی شود بیات شدن آن به تاخیر می افتد.

· از خرید آردهای سوخاری فاقدمشخصات و فله ای خودداری شود.

· توصیه می شود نمکهای ید دا ر که د ر کیسه های مات بسته بندی شده است خریداری نمایید.

· از خرید نمکهای فلهای که توسط افراد دوره گر عرضه میگرددخودداری نمایید.

· مصرف نمک رادر موادغذایی به حداقل برسانید.

· نمک یددار را میبایست در آخرین لحظات پخت به غذا اضافه نمود.


نحوه نگهداری غذا در یخچال :


· درجه سرمای یخچال راهر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه باشد.

· از قرار دادن موادغذایی گرم و بیش از حد ظرفیتدر داخلیخچال خودداری نمایید.

· قبل از گذاشتنسبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.

· میوه جات و موادغذایی کپک زدهموجب آلودگی یخچال می شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ویخچال آلوده را ضد عفونی نمایید.

· روی غذای خام و نیمپختهرابپوشانیدیا آنها را بسته بندی و در قسمتپایین مواد غذاییپخته شده نگهداری نمایید.

· یخچال و فریزر رانزدیک اجاغ گاز یا منبع حرارتیدیگر قرارندهید.

· باز ماندن دربیخچالبرای مدت طولانیو خرابلاستیک دور درب یخچال در افزایش دما موثر است.

· تمیز کردن مرتب کف وسطوح داخلی یخچال با دستمال تمیز و محلول رقیق جوش شیرینتوصیه میشود.

· مفدار دفعات خرید رازیادتر کنید.غذاهای سرد راپس از خرید درکنار هم نگهدارینمایید و در کوتاهترینزمان ممکن به به یخچال منتقل نمایید.

توصیه های بهداشتی در مورد شیر و فرآوردههای لبنی :


· شیر پاستوریزه راحتمادر داخل یخچال بین صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر 48 ساعت نگهداری نمایید.

· از نگهداری و خریدشیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.

· چنانچه شیرپاستوریزهبیش از 48 ساعت دریخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی در آنمشاهده نشود. قبل از مصرف آن را حد اقل بهمدت 10 دقیقه بجوشانید.

· از مصرف خامه و کرهغیر پاستوریزهخودداری نمایید.

· از مصرف پنیر محلیبپرهیزید.

· بسنتی رنگی باید ازمیوه و یا شربت آن و کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود.

· از خرید و مصرف دوغفله ای خودداری نمایید.

· از مصرف کشک مایع کهدارای علائم کیک زده گی و بوی نامطبوع می باشد خودداری نمایید.

· کشک مایع پاستوریزهرا قیل از مصرف10 تا20 دقیقه بجوشانید.

· توصیه می شود ازپنیر بستهیا برچسب دارای مجوز بهداشتیاستفاده نمایید.

· کسانیکه با مصرف شیردچار اختلال گوارشی میشوندباید شیر را سرد .به مقدار کمو به دفعات بنوشند ویا بجای شیر از ماستوپنیراستفاده نمایند.

· هیچ سفره ایبدون فراورده های لبنی کامل نیست.

· 45 گرم پنیر معادل یک لیوالشیر است.


توصیه های بهداشتی در مورد فرآورده های گوشتی :


· از خریدکالباس هایی که تغییر رنگ داده خودداری نمایید.

· از خرید همبرگر و کباب لقمه غیر منجمد خودداری به عمل آورید.

· از خریدسوسیس هایی که تاریخ تولید و انقضائ ندارد خودداری نمایید.

· از نگهداریسوسیس و کالباسبه مدت بیش از 36 ساعت دریخچال خودداری نمایید.

· سوسیس را میتوانجهت نگهداریبیشتردر داخل فریزر منجمد کنید.

· از خریدسوسیس و کالباسهایی که پوشش آنها پارگی دارد خودداری به عمل آورید.

· از خوردنسوسیس و کالباس بصورت مداوم خودداری نمایید.

توصیه های بهداشتی لازم در مورد گوشت مرغ و ماهی :

· گوشت موردمصرفپس از خرید باید بخوبی شسته شود.

· حتی المقدوراز خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.

· جهت نگهداریگوشت مورد مصرفبرای 2تا3 روز از بالاترینقسمت یخچال استفادهنمایید.

· از خرید گوشتذبح شده در خارج از گشتارگاههای مجاز خودداری نمایید.

· ماهی تازهمیبایست دارای فلس درخشنده و محکم به بدن چسپیده .چشم برجسته و شفاف .آبشش هایی بهرنگ قرمزبوده و بوی نامطبوعی نداشته باشد.

· گوشتمرغفاسد –تیره – پرخون یا کبود است.

· از مصرفمرغهایی که دچار لاغریشدید هستند جدداخودداری نمایید .

روش صحیح نگهداری نان


۱- چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند؛

2- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.

3- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛

4- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛

5- همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نامرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت؛

6- دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شیر آنها می شود؛

7- در ایجاد ضایعات نان، مردم 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی 50 درصد تأثیر گذارند؛

8- خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛

چیدن نان های داغ بر روی هم، باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردننان داغ جداً بپرهیزید.

9- از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی 30 تا 40 درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد؛

10- خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد؛

11- نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند؛

12- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید؛

13- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛

14- قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید؛

مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی 30 تا 40 درصد خطر ابتلا به بیماری هایقلبی و گوارشی را کاهش می دهد.

15- هنگام خرید نان حتماً یک سفره ی پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید؛

16- نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود؛

17- هر چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود؛

18- بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند؛

19- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد؛

20- نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده ی آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

درمان بیماریهای با نوشیدن آب گرم

 درمان بیماریهای با نوشیدن آب گرم 



ژاپن آخرین تجربه درمان بیماریهای زیر را با نوشیدن آب گرم را منتشر کرد :

سردرد شدید. فشار خون. کم خونی. درد مفاصل. فلج. ضربان شدید یا تند قلب. صرع. چربی. سرفه. التهاب حلق.آسم.سل. التهاب شرایین. وهر مرضی که به مجاری ادرار مربوط میشود. زیادی ترشح اسید و التهاب معده. کم اشتهایی. وهر مرضی که به چشم وگوش و حنجره مربوط میشود.

 

طریقه درمان :

هر روز صبح زود از خواب بیدار شوید 

 4 لیوان آب ولرم نزدیک به گرم با معده خالی بخورید . تا 45 دقیقه بعد هیچگونه غذایی نخورید.

پس از هر وعده غذا تا 2 ساعت آب نخورید 

نتایج درمان با آب برای امراض زیر در مدت معین زیر ثابت شده :

مرض قند 30 روز 

فشار خون 30 روز 

مشکلات معده 10 روز 

انواع سرطان 9 ماه

سل و التهاب شرائین 6 ماه 

کم غذایی 10 روز 

مشکلات مجاری ادرار 10 روز 

مشکلات بینی و گوش و حنجره 20 روز

مشکلات عادت ماهیانه 15 روز

مشکلات قلب و انواع آن 30 روز

سردرد شدید 3 روز 

کم خونی 30 روز 

چربی 4 ماه

صرع و فلج 9 ماه 

مشکلات دستگاه تنفسی 4 ماه 


مواد غذایی تنظیم کننده کلسترول خون

مواد غذایی تنظیم کننده کلسترول خون

مطالعات نشان داده است که برخی مواد خوراکی مشخص موجب تنظیم درست سطح کلسترول خون می شود.طراحی سایت

به گزارش پارسینه، مطالعات نشان داده است که برخی مواد خوراکی مشخص موجب تنظیم درست سطح کلسترول خون می شود. این مواد خوراکی که به عنوان خوراکی های دوستدار کلسترول شناخته می شوند عبارت از موارد زیر هستند:

بادام

مواد موجود در پوست بادام به جلوگیری از اکسیدشدن LDL، که کلسترول بد نامیده می شود، کمک می کند، چراکه فرایند اکسیداسیون می تواند به عروق خون آسیب زده و موجب افزایش خطربیماری قلبی -عروقی شود. پس بهتر است در وعده صبحانه خود و بر روی سالاد از پودر بادام استفاده نمایید.

آووکادو

چربی های اشباع نشده موجود در میوه آووکادو موجب پایین آمدن LDL به عنوان کلسترول بد و افزایش HDL به عنوان کلسترول خوب می شود، مخصوصاً در افرادی که سطح کلسترول شان به آرامی در حال افزایش است. می توانید از برش های این میوه در ساندویچ و سالاد استفاده کنید.

جو

هنگامیکه به رژیم غذایی استاندارد داوطلبان حاضر در مطالعه وزارت کشاورزی ایالات متحده، جو اضافه شد، سطح کلسترول بد LDL بیش از دو برابر پایین آمد.

جو می تواند جایگزین مناسبی به جای برنج باشد، به سوپ اضافه شود و با میوه های خشک شده، مغزیجات و با کمی روغن و سرکه ترکیب شده و تبدیل به سالادی سالم شود.

لوبیا و عدس

طبق مطالعه اخیر، کلسترول بد LDL در آن دسته از داوطلبانی که دارای رژیم غذایی با چربی پایین به همراه افزودن عدس و لوبیا به منوی غذایی شان بودند، تا حدود دو برابر پایین آمده بود.

بلوبری

میوه بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان قدرتمندی موسوم به «تروستیلبن» است که به کاهش کلسترول LDL کمک می کند.

برای تهیه یک نوشیدنی سالم حاوی بلوبری، یک پیمانه بلوبری یخ زده را به همراه نصف پیمانه آبپرتقال و ماست با طعم وانیل در مخلوط کن مخلوط کرده و سپس میل نمایید.

گندم

زمانی که به رژیم غذایی زنان تحت مطالعه دانشگاه تورنتو ، سبوس گندم اضافه شد سطح کلسترول HDL تا بیش از ۱۱ درصد افزایش یافت.

  

دلایل ناباروری مردان

دلایل ناباروری مردان

مطالعات در زمینه ارتباط چاقی و سندرم متابولیک با ناباروری در مردان نشان می دهد که چاقی به هنگام بلوغ نوجوانان نقش موثری در ناباروری دارد.طراحی سایت

به گزارش پارسینه، مطالعات در زمینه ارتباط چاقی و سندرم متابولیک با ناباروری در مردان نشان می دهد که چاقی به هنگام بلوغ نوجوانان سبب اختلال در تکثیر سلول های حمایت کننده و پشتیبان اسپرماتوژنز (سرتولی) می شود که نقش موثری در ناباروری دارد.

چاقی در مردان عمدتا با کاهش غلظت تستسترون و کاهش پروتئین حامل هورمون های جنسی (SHBG) همراه است. بنابراین چاقی و سندرم متابولیک منجر به افزایش رادیکال های آزاد و در نتیجه اختلال در اسپرماتوژنز و کاهش کیفیت اسپرم از جمله اختلال در DNA و کروماتین اسپرم می شود.

همچنین به دنبال افزایش بافت چربی و بروز سندرم متابولیک با کاهش هورمون تحریک کننده برای تولید تستسترون (LH) همراه است. در بافت چربی بدن مردان چاق، میزان تبدیل هورمون های جنسی مردانه (آندروژن) به هورمون های جنسی زنانه (استروژن) افزایش می یابد. به همین دلیل غلظت تستسترون در سرم این افراد به شدت کاهش می یابد و لذا تغییر در نسبت تستسترون به استروژن، فاکتوری مهم در ابتلا به ناباروری در مردان چاق است.

اطلاعات تکمیلی این مطالعه در اولین کنگره بین المللی تولیدمثل که همزمان با اولین جشنواره برترین های حوزه تولیدمثل از تاریخ 2 تا 4 خرداد ماه سال جاری در مرکز همایش های رازی برگزار خواهد شد، ارائه می شود.

بیش از 70 گروه تخصصی حوزه پزشکی و علوم پزشکی هدف این کنگره هستند که به آنها امتیاز بازآموزی تعلق خواهد گرفت، که شامل متخصصان زنان، مامایی، اورولوژی، جنین شناسی، پزشکان عمومی، دامپزشکان، کلیه گرایش های علوم پایه پزشکی، زیست شناسی، علوم آزمایشگاهی، پاتولوژی و ... هستن

درمان سرطان مغز

درمان سرطان مغز

در ادامه تحقیقات مربوط به سرطان، دانشمندان موسسه تحقیقاتی تِک کاریلیون ویرجینیا فناوری تصویربرداری جدیدی را ابداع کرده اند که برای مشاهده سلول‏های تومور مغز بدخیم و درمان بموقع سرطان به کار می‏رود.طراحی سایت

به گزارش پارسینه، گلیوبلاستوما یک نوع تومور سرطان مغز است که تشخیص آن بسختی صورت می‏گیرد، به طوری که حتی با روش های جراحی و درمان‏های سنتی، سلول های سرطانی اولیه همچنان سر جای خود باقی می‏مانند و رشد کرده و تومورهای جدیدی به وجود می‏آورند. آنها به سختی مورد هدف‏ قرار می‏گیرند، حالت تهاجمی دارند و در مقابل داروهای تجویزی مقاومت نشان می‏دهند.

به گفته این محققان، تصاویری که قبلا از تومورهای گلیوبلاستوما تهیه می شد حالت ثابتی داشت، ولی با تکنیک‏های جدید تصویربرداری که با روش آزمون و خطا مورد استفاده قرار می‏گیرد، می‏توان اطلاعات تازه ای از چگونگی پاسخگویی سلول‏های سرطانی به شیوه های درمانی به دست آورد. آنها سلول های اولیه سرطانی مقاوم به دارو را با استفاده از یک ریزتراشه که با آنتی بادی روکش گذاری شده بود، جدا کردند. در مرحله بعدی یک محفظه کوچک برای محصور کردن سلول‏ها در یک محیط مایع طراحی کردند و نمونه‏‏ها را با نانومیله های طلا کشت دادند. سپس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روند کشت سلول ها را بررسی کردند.

برای جداسازی سلول‏های سمی از دیگر سلول‏های تومور مغز به ابزارهایی نیاز داریم که بتواند یک سلول را به صورت مجزا مورد بررسی و تصاویر شفاف و واضحی را در اختیار ما قرار دهد. به همین علت تجهیزات میکروسیال را طراحی کردند. به کمک این تجهیزات می‏توان چیزهایی را دید که قبلا قابل مشاهده نبود. به این ترتیب تصاویر بسیار شفافی تهیه می‏شود که جزئیات بافت‏های بدن را بخوبی نشان می‏دهد. این تجهیزات کاربردهای دیگری نیز دارد؛ برای مثال با استفاده از آنها می‏توان ویروس آنفلوآنزا، ایدز و دیگر عوامل بیماری زا در انسان که سلول‏ها را مورد هدف قرار می‏دهد، یا حتی روند پیشرفت آزمایش روش های جدید درمان سرطان در سطح سلولی را به صورت مستقیم مشاهده کرد.

مشکل دیگری که جامعه پزشکی با آن دست و پنجه نرم می‏کند این است که در بعضی سرطان‏ها، سلول‏های مجاور با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند و هر کدام از سلول ها به روش های درمانی به شکل های مختلف پاسخ می‏دهند. بنابر گفته محققان این پروژه، «اگر یاد بگیریم که چگونه این سلول‏های سرطانی از بین می‏رود، آنگاه امکان توسعه روش های موثر درمانی و به دنبال آن مشاهده مستقیم تاثیرات روش های درمانی افزایش خواهد یافت.»

دانستنی های فواید و مضرات گندم

دانستنی های فواید و مضرات گندم

خبرگزاری آریا- گندمی که امروزه ما مصرف می کنیم با گندمی که یکی دو نسل قبل مصرف می شد بسیار متفاوت است.طراحی سایت

 خبرگزاری آریا- گندمی که امروزه ما مصرف می کنیم با گندمی که یکی دو نسل قبل مصرف می شد بسیار متفاوت است.

 دانه گندم از این مواد تشکیل شده است: 7 تا 18 درصد پروتئین (بستگی به نوع گندم دارد)، 60 تا 70 درصد نشاسته، 2 تا 2/5 درصد سلولز (فیبر خام)، 1/5 تا 2 درصد چربی و مابقی مرکب از رطوبت و مواد کانی. ظاهر فیزیکی دانه های گندم بسیار متنوع است. طول دانه های گندم از 5 تا 8 میلیمتر، پهنایشان از 2/5 تا 4/5 میلیمتر و وزنشان از 20 تا 60 میلی گرم متغیر است. گستره رنگ گندم از بژ یا نخودی (معروف به گندم سفید) تا قرمز قهوه ای (معروف به گندم سرخ) است. بسته به عوامل مختلف اجزای تشکیل دهنده اندوسپرم دانه ها می توانند بافت نرم یا سفتی داشته باشند. ساختار دانه گندم مرکب است .
دکتر ویلیام دیویس متخصص قلب و عروق در کانادا به تازگی کتابی تحت عنوان چاقی گندمی: کاهش مصرف گندم، کاهش وزن، راه خود بسوی سلامتی را بیابیم  منتشر کرده که برخلاف انتظار در آن سخن از مضرات گندم گفته است.برخی نکات حائز اهمیتدر این کتاب در زیر با اختصار مطرح می شود.
دکتر دیویس در کتاب خود حکایت از آن دارد که گندمی که امروزه ما مصرف می کنیم با گندمی که یکی دو نسل قبل مصرف می شد بسیار متفاوت است. گندم کنونی محصول گیاهی به قامت 45 سانتی متر است که نتیجه تحقیقات ژنتیک در دهه 60 و 70 میلادی است. این گیاه (گندم) دارای خواصی است که کمتر در مجامع عمومی مطرح می شود از جمله ماده ای بنام .Glidianاین پروتئین به گیرنده های مواد تخدیر کننده در مغز متصل شده و باعث تحریک حس گرسنگی می شود به گونه ای که تا 440 کالری مصرف روزانه را افزایش می دهد.
وی معتقد است رژیم غذایی فاقد گندم در کاهش اشتها و وزن مؤثر است. به اعتقاد او آنچه ما می خوریم سم است نه گندم. او چنین استدلال  می کند که کشاورزان برای افزایش محصولات خود از بذری که بصورت ژنتیک اصلاح شده استفاده می کنند. حال آنکه چنین بذری برای بدن مضر است.البته متخصصین تغذیه به دیده تردید به این موضوع   می نگرند. به باور ایشان مدتهای طولانی است که گندم و محصولات آن مورد استفاده قرار گرفته و عارضه جدی تاکنون گزارش نشده است.
موضوع دیگری که دکتر دیویس در کتاب جنجال برانگیز خود مطرح می کند حکایت از آن دارد که اگر شما گندم مصرف نکنید می توانید در عرض شش ماه حدود 30 پوند (تقریبا 15 کیلوگرم) کاهش وزن داشته باشید. این بدان دلیل است که پروتئین  Gliadin  موجود در گندم باعث افزایش اشتها می شود بنابراین هنگامیکه که گندم مصرف نمی کنید دیرتر احساس گرسنگی می کنید. متخصصین تغذیه در این موضوع با وی هم عقیده اند.
دکتر ویلیام دیویس معتقد است که گندم به روده آسیب می رساند و باعث اسهال،التهاب،سوءهاضمه و بیماری اتوایمیون (سلیاک) می شود. علت این امر پروتئین گلوتن است. متخخصین تغذیه نیز این ادعا را تایید می کنند.
نکته پایانی اینکه گندم باعث افزایش قند خون می شود که این خود تبعا منجر به افزایش ریسک بیماریهای قلبی می گردد. متخصصین تغذیه ضمن تایید این موضوع اذعان  می کنند کربوهیدراتهای تصفیه نشده با فیبر پایین مانند بیسکویت،کیک و نوشیدنیهای دارای قند بالا تبدیل به گلوکز شده و باعث افزایش قند خون می شود. در نتیجه پانکراس انسولین بیشتری ترشح می کند و خطر نارسایی پانکراس افزایش می یابد.

معجزه سبوس انواع غلات

معجزه سبوس انواع غلات

خبرگزاری آریا- سبوس که یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) مورد استفاده در برنامه غذایی شمرده می شود. 

خبرگزاری آریا- سبوس که یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) مورد استفاده در برنامه غذایی شمرده می شود.

سبوس که یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) مورد استفاده در برنامه غذایی شمرده می شود، پوسته خارجی هضم نشدنی گندم، جو دوسر، برنج و سایر دانه های غلات است.
سبوس که یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) مورد استفاده در برنامه غذایی شمرده می شود، پوسته خارجی گندم، جو دوسر، برنج و سایر دانه های غلات است. سابقا هنگامی که این دانه ها آسیاب می شدند، سبوس آنها عمدتا دور ریخته می شد.
پس از آن در دهه 60 یک پزشک انگلیسی به نام دکتر دنیس پی، بورکیت در آفریقا، چند گزارش علمی منتشر ساخت. دیدگاه های او حاکی از این بود که سبوس و دیگر انواع الیاف گیاهی قادرند از پیدایش حمله های قلبی، آماس استطاله، سایر اختلالات روده ای و سرطان های پستان، بخشی از روده بزرگ (کولون)، پروستات و رحم جلوگیری می کنند.
وی پس از اینکه مشاهده کرد بومیان آفریقا به علت مصرف مقادیر فراوان دانه های سبوس دار به ندرت به این بیماری ها دچار می شوند، نظریه اش را در مورد معجزات غذایی و درمانی سبوس گسترش داد. ذکر مزیت ها و سودمندی های متعدد سبوس در تعدادی از کتاب های پرفروش و گزارش های فراوان رسانه های همگانی باعث شد که این ماده در دهه 70 میلادی به ماده غذایی باب روز شهرت یابد و سبوس خام آسیاب شده به هر چیزی از نان، غلات و کلوچه گرفته تا غذاهایی همچون کوفته و سیب تنوری افزوده شود.
از آن پس، شور و شوق زیاد از حد برای مصرف سبوس خام برطرف شده است زیرا پژوهندگان اطلاعات فراوانی در زمینه مزایای بهداشتی و خطرات احتمالی آن به دست آورده اند. در ضمن اینک می دانیم که انواع گوناگون سبوس، خواص و نقش های مختلفی دارند. به طور مثال اساسا سبوس گندم حل نشدنی است؛ هر چند آب فراوانی جذب می کند، ولی راه خود را به مجرای سالم روده می گشاید.
وقتی که در حد اعتدال مصرف می شود، الیاف گیاهی از پیدایی یبوست پیشگیری می کند. با وجود این، استفاده بسیار زیاد از این ماده ممکن است به ایجاد نفخ و گاز روده بینجامد.
نظریه دکتر بورکیت حاکی از این است که بر اثر مصرف سبوس، زمان ماندن مواد زاید در روده تقلیل می یابد و بدین ترتیب از بروز سرطان کولون جلوگیری می گردد. ولی مطالعات مربوط به اثبات مستند این اثر حفاظتی، پیامدهای جورواجوری پدید آورده اند. بر پایه مطالعات صورت گرفته در استرالیا ، زنانی که به حد وفور از سبوس گندم سود می جویند، در واقع کمتر به سرطان روزافزون قولون دچار می شوند.
در مقابل، بررسی چهار ساله به عمل آمده درباره بزرگسالانی که شدیدا در معرض پولیپ های پیش سرطانی کولون قرار دارند، حاکی است که اندازه و میزان رشد پولیپ های مصرف کنندگان سبوس چندان چشمگیر نیست.
اگر با دید مثبت تریی به قضیه بنگریم، در می یابیم که گنجاندن سبوس گندم در برنامه غذایی سرشار از الیاف گیاهی امکان دارد در جلوگیری از آماس استطاله که گونه ای اختلال روده ای است، موثر افتد. در طی این بیماری ، جیب ها (حفره ها)ی کوچک برآمده از دیواره کولون در هم فرو رفته و ملتهب می شوند. از آنجایی که سبوس به پیشگیری از یبوست کمک می کند، احتمال دارد برای مبتلایان به بواسیر نیز فایده داشته باشد به ویژهسبوس جو دو سر.
سبوس جو دوسر مقدار زیادی الیاف گیاهی محلول دارد که چسبناک است و با آب ترکیب می گردد تا ژل غلیظی درست شود. عده ای از پژوهشگران گزارش داده اند که چنین الیاف گیاهی، میزان کلسترول را می کاهد و افزون بر این، به نظر می رسد که سوخت و ساز گلوکز را در مبتلایان به مرض قند بهبود می بخشد. در عوض، این مزیت نیاز آنان را به انسولین و سایر داروهای ضدبیماری مزبور کم می کند.
تا همین اواخر، گزارش های رسیده حکایت از آن داشت که سبوس برنج هم مقادیر کلسترول را تقلیل می دهد. با این حال، محققان مطمئن نیستند که آیا این فایده ناشی از الیاف گیاهی حل نشدنی موجود در سبوس و یا مقدار زیاد روغن اشباع نشده است که در گیاهک برنج یافت می شود، که در فرآیند آسیاب شدن از پوسته دانه ها جدا می گردند.
انواع سبوس و همچنین سایر موادغذایی انباشته از الیاف گیاهی، نقش ارزنده ای را در مهار وزن به عهده دارند. به این ترتیب که انسان حس می کند بدون پرخوری سیر شده است. امکان دارد این حالت، توجیهی در زمینه کاهش برخی سرطان های حاصل از فربهی و حمله های قلبی در بین جمعیت هایی باشد که برنامه غذایی شان آکنده از الیاف گیاهی می باشد.
خطرهای احتمالی
زمانی که نخستین بار مزایا فواید سبوس اعلام شد، شمار زایدی از مردم، افزودن چند قاشق غذاخوری سبوس خام آسیاب شده را به غذای روزانه شان آغاز کردند. به زودی بر همگان معلوم شد که به این طریق بیماری روده ملتهب که بر اثر آن قولون التهاب یافته و زخم های کوچک ناهموارش می سازد، وخیم تر می شود. وانگهی، اسید فیتیک موجود در سبوس خام، بدن را از جذب کلسیم، آهن، روی، منیزیم و دیگر مواد کانی مهم باز می دارد.
در حین پختن نان، آنزیم های داخل مخمر (خمیرمایه) بخش عمده ای از اسید فتیک را از بین می برد. حرارت پدید آمده در خلال این فرآیند نیز بیشترین بخش این اسید را که در غلات سرشار از سبوس یافت می شود، نابود می سازد. بدین ترتیب، این فرآورده های فرآوری شده، مطمئن تر از سبوس خام، آسیاب می شوند.مانند سبوس جو دو سر که از بهترین غلات مناسب جهت درمان بسیاری از بیماری ها است.
در عین حال، چند گزارش مربوط به انسداد روده در کسانی که مقادیر زیادی سبوس مصرف کرده اند نیز به دست آمده است. در حال حاضر بسیاری از کارشناسان تغذیه، روش سنجیده ای را توصیه می کنند و آن عبارت از این است که نانگندم، غلات و سایر فرآورده های سبوس دار بخورید.
بلغور جو دو سر (یولاف)، میوزلی، گرانولا آمیزه ای از غلات و خشکبار خرد شده که صبح با شیر می خورند و سایر غلات متشکل از جو دوسر سبوس دار میل کنید و همین طور برنج قهوه برنجی که پوسته بیرونی آن خارج شده، ولی هنوز سفید نشده باشدف را جایگزین برنج سفید صیقل داده شده، بنمایید. اینگونه موادغذایی لذیذتر و از نظر تغذیه مفیدتر از سبوس خام هستند که مزه خاک اره می دهد.
خوردن نان سفید، سیب زمینی و برنج بدون سبوس در افزایش قند خون و کاهش و نارسایی انسولین نقش زیادی دارد. 
از همین رو، عرضه نان سبوس دار از مهمترین ارکان اشاعه فرهنگ تغذیه صحیح در جامعه است. در کنار آن هم می توان به عرضه «نان جو»، «نان شاهدانه» ، «نان زیره»، «نان شوید»، «نان سیر»، «نان شیرمال سبوس دار»، «نان خرما»، «نان آویشن» اقدام نمود. اما متاسفانه تنها غله ای که با سیستم گوارشی سازگاری دارد جو دو سر است که در ایران متاسفانه عده ای سودجو به نام نان جو دو سر عرضه می نمایند.
روزانه به ازای هر عضو خانواده، یک قاشق «سبوس جو دو سر» مصرف کنید. اگر در عمل به این نکات موفق شوید، طولی نمی کشد که دیگر در منزلتان خبری از موهای ریخته شده خود، فرزندان و همسرتان نیست. رنگ و روی افراد خانواده باز شده چهره شان شفاف و روشن تر شده است و دیگر جوش های ریز و درشت نمی زند. می بینید که هیچ کدام از اعضای خانواده شما یبوست ندارد، اسهال های فرزندانتان کاهش یافته و خون دماغ های ممتد دختر کوچکتان بهبود پیدا کرده است.
مادربزرگ ها هم دیگر از عذاب چربی، کلسترول و قندخون رها شده و آرامش می یابند. پدرها دیگر اثری از فشارخوننمی بینند و از همه مهمتر اینکه می بینید لک های روی گونه هایتان پاک شده، ابروان تان پرپشت گشته و صورتتان دیگر چربی پس نمی دهد، ناخن هایتان دیگر تیره، شکننده و تا نمی شوند.
سنگ های صفراوی به سراغ شما نمی آید و رشد طولی فرزندتان به گونه چشمگیری افزون می گردد و بیماری قند، ضعف اعصاب، کم خوابی و کم کاری غده های درون ریز نخواهید داشت. بدانید که این «سبوس» اعجازگر حاوی موادحیاتی است که 25 درصد وزن گندم را تشکیل می دهد و 90 درصد سبوس، مواد مغذی است. 
فایده ها
به پیشگیری از یبوست کمک می کند.
سبوس جو دو سر در کاستن مقادیر کلسترول موثر است.
بر اثر مصرف این ماده غذایی، احساس سیری به انسان دست می دهد که در نتیجه به کاهش وزن می انجامد.
ضررها
استفاده زیاد از حد سبوس گندم ، جذب کلسیم، آهن و روی را کاهش می دهد.
امکان دارد موجب بروز التهاب روده، گاز و نفخ معده شود.
توصیه های علمی در مورد مصرف سبوس
بعد از مصرف «سبوس»، مایعات کافی میل نمایید تا «سبوس ها» در یک محیط لغزنده و متحرک به وظیفه خود عمل کنند.
مصرف زیاد «سبوس» ایجاد اسهال می نماید.
مصرف روغن زیتون خالص بر افزایش تاثیر سبوس، مفید و موثر می باشد.

9 دلیل برای مصرف جو دو سر

9 دلیل برای مصرف جو دو سر

خبرگزاری آریا- بیش از 40 تحقیق و مطالعه نشان داده که مصرف جو دو سر می تواند باعث کاهش کلسترول خون شود. 

خبرگزاری آریا- بیش از 40 تحقیق و مطالعه نشان داده که مصرف جو دو سر می تواند باعث کاهش کلسترول خون شود.
1-بیش از 40 تحقیق و مطالعه نشان داده که مصرف جو دو سر می تواند باعث کاهش کلسترول خون شود. اگر روزانه سه چهارم لیوان جو دو سر مصرف کنید به کاهش کلسترول خونتان کمک می کند. فیبر موجود در جو دو سر باعث از بین رفتن LDL یا کلسترول بد خون می شود و همچنین باعث کنترل و یا حتی افزایش کلسترول خوب خون می شود. در یک تحقیق که در سال 1997 انجام شد نشان داده شد در صورتی که جو دو سر را همراه با رژیم غذایی کم چربی استفاده کنید ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کاهش پیدا می کند.

2-فیبر موجود در جو دو سر باعث جذب شدید آب می شود که این عمل باعث کاهش سرعت گوارش شما می شود. از این رو در صورتی که جو دو سر مصرف کنید مدت زمان بیشتری احساس سیری می کنیداز این رو با مصرف جو دو سر وزن بدن خود را کنترل کنید.
3-تحقیقات نشان داده که مصرف جو دو سر ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. حتی سازمان دیابت آمریکا نیز پیشنهاد می کند که کسانی که دیابت دارند حتماً غلاتی نظیر جو دو سر را مصرف کنند فیبر موجود در این نوع غلات باعث کنترل میزان گلوکز خون افراد می شود.



طریقه مصرف جو دو سر پرک
جو دو سر و کاهش استرس


4-به جز برخی از انواع جو دو سر طمع دار که در بازار موجود است انواع بدون اسانس آن به صورت 100% طبیعی می باشد که شامل مقدار زیادی پروتئین ، فیبر، کربوهیدرات ها و آهن می باشد.
5-با توجه به تحقیقات جدیدی که انجام شده است رژیم غذایی شامل جو دو سر، می تواند باعث کاهش فشار خونشود .که دلیل آن وجود فیبر در جو دو سر است.
6-جو دو سر شامل مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می باشد و از این رو بهترین منبع پروتئین و آهن است.
7-فیبر و سایر مواد معدنی موجود در جو دو سر می تواند ریسک ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد.

خواص روغن زیتون اٌرگانیک در جلوگیری از سرطان


8-جو دو سر بسیار راحت و سریع  قابل مصرف است به عنوان مثال تمامی انواع جو دو سر قابل پخت در مایکروویو می باشد حتی نوع خرد شده و درشت آن نیز حداکثر در 10 دقیقه پخته می شود و قابل مصرف است. حتی نوع صبحانه هم بسیار عالی است زیرا می توانید در کمتر 1 دقیقه یک صبحانه داغ میل نمایید.
قابل ذکر است که کلیه انواع نامبرده بالا در فرآیند تولید پخته شده اند و حتی به صورت خام در شیر و آب و آب میوه سرد و یا در ماست نیز قابل استفاده می باشد.


9-جو دو سر می تواند بسیار لذیذ باشد: چه جو دو سر را بپزید چه آنرا به صورت سرد استفاده کنید می توانید با اضافه کردن میوه یا سبزیجات خاص به آن طعم های دلنشین و خوشمزه اضافه کنید.

اضطراب دارید؟ صاف بنشینید!

اضطراب دارید؟ صاف بنشینید!

مطالعه ای جدید نشان می دهد که حالت بدن شما می تواند شما را افسرده و عصبی کند و بر میل جنسی تان تاثیر بگذارد.





مجله سپیده دانایی: مطالعه ای جدید نشان می دهد که حالت بدن شما می تواند شما را افسرده و عصبی کند و بر میل جنسی تان تاثیر بگذارد. نشریه دیلی میل (Daily Meil) در گزارشی نوشته است، کسانی که راست نمی نشینند خودبین و کم حرف هستند و به استفاده از کلمات منفی بیشتر علاقه دارند. در مقابل آن هایی که موقع نشستن قوز نمی کنند عزت نفس بالاتر، برانگیختگی جنسی بیشتر و کلا حس و حال زندگیشان از دسته اول بهتر است.
اضطراب دارید؟ صاف بنشینید!

ژست مناسب همان قرار دادن بدن در تراز صحیح و حفظ انحنای طبیعی ستون فقرات به هنگام نشستن، ایستادن یا درازکشیدن است. پیش از این در تحقیقات قبلی ثابت شده بود که وقتی راست می نشینیم، مثبت فکر کردن، راحت تر است. این قضیه در مورد دانش آموزان نیز صادق است. دانش آموزانی که خمیده نمی نشینند در مقایسه با کسانی که پشت نیمکت ولو می شوند نمره های بهتری می گیرند.

این مطالعه نشان داده است که بدنشستن، عمل هضم را با مشکل مواجه کرده و احساس سنگینی و تنبلی به همراه می آورد. حالت بدِ بدن، تنفش را سطحی و کم می کند و همین موضوع احساس اضطراب را که موجب کاهش میزان خواب و انرژی می شود، وخیم تر می کند. 

در نتیجه قرار دادن بدن به حالت مستقیم و صاف، در زمان استرس می تواند عزت نفس را حفظ کند و حس و حال مثبت را افزایش دهد. همچنین با راست نشستن میزان صحبت کردن هم بیشتر می شود و تمرکز فرد بر خودش پایین می آید. به گفته محققان راست نشستن می تواند یک راه ساده رفتاری برای کمک به ایجاد انعطاف پذیری در برابر استرس باشد.

بادمجان، سرشار از ویتامین

پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.
بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.

ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.

پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.
 
بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانه های مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است. بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، بادمجان بهترین خوردنی است به شرط آنکه درست پخته شود.
 
بافت اسفنجی و محکم آن برای کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان باید کاملا پخته شود تا بهترین عطر و طعم را داشته باشد برخی از بادمجان ها تلخ هستند برای از بین بردن تلخی آن قرار دادن بادمجان در آب نمک بمدت تیم ساعت است سپس با آب سرد شسته و استفاده کنید.

6 راه حل برای جلوگیری از نفخ

خوراکی های فیبری می توانند در عرض چند دقیقه تمام باد معده شما را از بین ببرند. استفاده از نان سنگک یکی از این موارد است که باید در نظر داشته باشید.
6 راه حل برای جلوگیری از نفخنفخ‬ ‫شکم‬ و بالا آمدن آن نشانه های نفخ وحشتناک است.

بعد از وعده غذا حداقل 10 دقیقه پیاده روی داشته باشید. بسیاری پس از آنکه از پای سفره بلند می شوند سریع پشت میز کار می نشینند یا شروع به تماشای تلویزیون می کنند اما 10 دقیقه پیاده روی در خانه می تواند باد غذا را کاملا از بین ببرد.

آرام غذاخوردن
تند غذا خوردن را فراموش کنید. سریع خوردن غذا و فرو بردن خوراکی ها بدون توجه به عملی که انجام می دهید باعث می شود تا هوای زیادی وارد روده شما گردد. جمع شدن هوا سبب به وجود آمدن باد و نفخ خواهد شد.
 
دمنوش‬

راه دیگر از بین بدن باد خوراکی های مختلف نوشیدن چای و دمنوش های گیاهی است. یک فنجان چای نعنا، بابونه و رازیانه می تواند باد معده شما را برای همیشه نابود کند.
 
‏غلات‬ ‏سبوس‬ دار

خوراکی های فیبری می توانند در عرض چند دقیقه تمام باد معده شما را از بین ببرند. استفاده از نان سنگک یکی از این موارد است که باید در نظر داشته باشید.
 
ترک لبنیات
شیر از جمله لبنیات است که ایجاد باد می کند ولی به خاطر شیر نیازی نیست به طور کلی لبنیات را فراموش کنید. خوردن ماست به همراه عذا کمی جلوی باد گرفتگی را می تواند بگیرد.
 
غذای ولرم
از خوردن خوراکی های داغ و یا خیلی سرد پرهیز کنید. به هنگام خوردن این خوراکی های معمولا هوای زیادی وارد بدن می شود. آدامس نیز یکی دیگر از خوراکی هایی است که به طور کلی آن را باید فراموش کرد.

عفونت های پوستی ناحیه تناسلی

از نظر نمای بالینی عفونت قارچی کشاله ران به صورت ضایعات قرمز و متقارن در دو طرف کشاله ران همراه با بهبودی مرکزی، پوسته و التهاب بیشتر در حاشیه ضایعه در ناحیه کشاله ران مشخص می شود که می تواند به سمت پایین شکم و بخش داخلی ران گسترش یابد.

مجله اینترنتی برترین ها





مجله زیبایی سالم - دکتر سید علیرضا میراسماعیلی، متخصص و جراح پوست و مو:

عفونت قارچی کشاله ران (تینه آکروریس)

یکی از شایع ترین عفونت های قارچی پوست است و به صورت عفونت سطحی و خارش دار در ناحیه کشاله ران و پوست مجاور آن به وجود می آید. این بیماری یک عفونت واگیردار بوده و توسط آلاینده هایی مانند حوله های آلوده و مشترک، ملحفه های هتل ها یا از سایر مناطق آلوده بدن مانند قارچ دست، پا و ناخن به کشاله ران منتقل می شود. چاقی و پوشیدن لباس های زیر تنگ یا خیس از عوامل مستعدکننده به این عفونت است. 

این عفونت اغلب در مناطق گرم و مرطوب و در بالغین دیده می شود و در آقایان سه برابر شایع تر از خانم ها شیوع دارد. بیماران درگیر، از خارش و قرمزی ناحیه کشاله ران شکایت دارند و معمولا سابقه علائم مشابه را در گذشته ذکر می کنند. شامل مسافرت به یک منطقه افتابی و ساحلی، پوشیدن مایو و لباس شنا برای مدت طولانی، پوشیدن لباس های مشترک با دیگران، شرکت در فعالیت های ورزشی، وجود چاقی و نیز دیابت است. همچنین زندانیان، اعضای تیم های ورزشی، سربازان و نیروهای نظامی و افرادی که لباس تنگ می پوشند در معرض عفونت قارچی کشاله ران هستند.

عفونت های پوستی ناحیه تناسلی

از نظر نمای بالینی عفونت قارچی کشاله ران به صورت ضایعات قرمز و متقارن در دو طرف کشاله ران همراه با بهبودی مرکزی، پوسته و التهاب بیشتر در حاشیه ضایعه در ناحیه کشاله ران مشخص می شود که می تواند به سمت پایین شکم و بخش داخلی ران گسترش یابد. در موارد حاد می تواند ضایعت خیس و مترشحه باشد و در موارد مزمن خشک، تیره تر و پوسته ها کمتر است. پوست ناحیه تناسلی معمولا درگیر نمی شود اما در موارد شدید می تواند پوست ناحیه باسن و اطراف مقعد را درگیر کند. 

در اثر خاراندن فراوان توسط بیمار می تواند تغییرات ثانویه مانند ضخیم شدن پوست ناحیه و نیز عفونت باکتریایی زرد زخم به عفونت قارچی کشاله ران اضافه شود. به دنبال مصرف بی جا و خودسرانه کرم های کورتونی به اشتباه توسط بیمار، ضایعات قرمزتر و پوسته ها کمتر شده و جوش های چرکی (پوسچول) ممکن است به وجود بیاید. به منظور تشخیص دقیق عفونت قارچی، متخصصان پوست آزمایش تشخیصی اسمیر KOH قارچ را برای بیمار درخواست می کنند که به صورت نمونه گیری ساده از پوسته های ناحیه درگیر در آزمایشگاه و مشاهده مستقیم با میکروسکوپ است. 

ضروری است که بیمار قبل از نمونه گیری استحمام نکرده باشد و محل ضایعه حداقل به مدت 4 روز شسته نشده باشد. همچنین نباید از کرم یا داروهای موضعی در محل ضایعات سطحی استفاده کرده باشد چرا که در غیر این صورت تشخیص اشتباه یا غیرممکن خواهدبود. برای نمونه اگر فرد قبل از آزمایش از کرم استفاده کرده باشد، باعث پوشانیده شدن ضایعه شده و در زیر میکروسکوپ چیزی دیده نخواهدشد. بنابراین اگر چنین شرایطی وجود داشت، باید نمونه گیری را چند روز بعد دوباره انجام داد.

درمان موارد بدون عارضه قارچ کشاله ران با کرم های موضعی ضدقارچ به مدت حداقل دو هفته صورت می گیرد اما در موارد شدید و وسیع و مقاوم به درمان از درمان های خوراکی ضدقارچ نیز استفاده می شود. از آنجا که حدود نیمی از موارد قارچ کشاله ران به طور هم زمان عفونت قارچ پا را نیز دارند ضروری است که جهت جلوگیری از عفونت مجدد سایر مناطق درگیر، درمان شوند. 

به بیماران توصیه می شود که پس از استحمام کاملا ناحیه کشاله ران را خشک کنند و از حوله های مجزا جهت خشک کردن کشاله ران و سایر مناطق بدن استفاده کنند. در موارد عفونت هم زمان قارچ پا جهت جلوگیری از انتقال مستقیم عفونت در زمان لباس پوشیدن، بهتر است فرد ابتدا جوراب و سپس لباس زیر خود را به تن کند. به افراد چاق با عفونت قارچی کشاله ران کاهش وزن توصیه می شود.

مولوسکوم کونتاژیوزوم


مولوسکوم یک عفونت ویروسی و واگیردار پوست است که به صورت ضایعات متعدد و گرد و گنبدی شکل و نفادار به رنگ صورتی و مومی شکل (جوش های سفید و صورتی مرواریدی شکل) به ابعاد حدود 5 میلی متر در تنه و اندام ها  مشخص می شود. این بیماری در دو رده سنی کودکان و بالغین دیده می شود.

عفونت های پوستی ناحیه تناسلی

پوست سینه، شکم، بازوها، کشاله ران و نشیمنگاه، پلک ها، ملتحمه، پوست اطراف دهان و مخاط از مناطقی از بدن است که ممکن است گرفتار این بیماری شود. از آنجا که گرما و رطوبت به رشد ویروس کمک می کند، مولوسکوم در مناطق گرمسیری شایع تر است. ویروس این بیماری می تواند از پوست فرد مبتلا به پوست افراد دیگر منتقل شود. لذا در افرادی که تماس های پوستی زیادی دارند مانند کودکان در منزل مهدکودک ها یا مدارس و استخرهای شنا بیشتر رخ می دهد. 

با پیدایش این ضایعات در نواحی تناسلی، از طریق آمیزش جنسی نیز ممکن است انتقال یابد. در کودکان بیماری از طریق تماس مستقیم پوست با پوست یا به طور غیر مستقیم از وسایل آلوده مانند حوله، لیف حمام یا وسایل باشگاه های ورزشی منتقل می شود. اما در بالغین اغلب یک بیماری جنسی محسوب می شود و در نواحی تناسلی پایین شکم و باسن دیده می شود.

در هر دو گروه، بیماری خود محدود است و معمولا در عرض چند ماه بهبود می یابد اما در افراد با ضعف ایمنی بدن مانند مبتلایان به ایدز بیماری شدید، وسیع و مقاوم به درمان بوده و می تواند به عنوان تظاهر اولیه ایدز محسوب شود. با توجه به این که ضایعات به طور خود به خود بدون برجای گذاشتن اسکار بهبود می یابند، می توان به خصوص در موارد بچه های کم سن، بیماری را درمان نکرد؛ اما به دلیل خطر انتقال عفونت به دیگران و نیز سایر نواحی پوست، توصیه می شود ضایعات را درمان کرد. درمان ها شامل فریزکردن ضایعات (کرایوتراپی)، سوزاندن با دستگاه کوتر (الکتروکوتر) یا تراشیدن ضایعات و نیز استفاده از کرم های رتینوئیدی موضعی است که گاه به تکرار مجدد بعد از 3-2 هفته نیاز دارد. 

باید ماهیت خوش خیم و خود محدودبیماری به بیمار یا والدین وی توضیح داده شود، ممکن است بیماری به بیش از یک جلسه درمان نیاز داشته باشد. جهت جلوگیری از انتقال عفونت به سایر مناطق پوست، بایستی تماس فیزیکی با محل درگیر را محدود کرد و دست ها را به دقت شست. باید از خاراندن و دستکاری ضایعات که سبب پخش شدن عفونت می شود، پرهیز کرد. 

محدودکردن کودکان از حضور در مدرسه اجباری نیست و تنها پوشاندن مناطق درگیر با لباس یا چسب و باند کافی است. در موارد بالغین هم باید به خوش خیم بودن این عفونت جنسی تاکید کرد. فرد باید تا بهبودی ضایعات از رابطه جنسی پرهیز کند و در مورد اصلاح کردن موهای منطقه درگیر دقت کند که سبب پخش عفونت نشود.

هشدار 200 دانشمند جهان درباره خطرات تلفن همراه

این دانشمندان در نامه ای به مسئولان سازمان بهداشت جهانی، خواستار وضع قوانین ویژه ای درخصوص استفاده از این وسایل شده واخطار داده اند، این دستگاه ها به سلول های زنده در بدن انسان صدمه می زنند و به مرگ زودرس شمار زیادی از کاربران این وسایل منجر می شوند.
200 نفر از دانشمندان و متخصصان بهداشتی جهان، از جمله ایران، آمریکا و روسیه در گزارشی به سازمان ملل ضمن هشدار درمورد خطرات مربوط به تلفن های همراه و سایر وسایل تولیدکننده حوزه های الکترومغناطیسی، وضع مقررات ویژه از سوی سازمان بهداشت جهانی را خواستار شدند.

به گزارش ایرنا، این گزارش تحقیقاتی توسط 200 دانشمند عضو گروهی به نام «گروه بین المللی ای.ام.اف» به سرپرستی «الیزابت کلی» و به همراه یک اطلاعیه مطبوعاتی خطاب به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل، «مارگارت چن» سرپرست سازمان بهداشت جهانی و کشورهای عضو این سازمان نوشته شده است.

این دانشمندان از 39 کشور جهان از جمله ایران، آمریکا و روسیه با انتشار یک گزارش 2 هزار صفحه ای درمورد خطرات بهداشتی و زیستی وسایل الکترونیکی از جمله تلفن های همراه که فرایند «یونش» درمورد آنها اعمال نشده است، هشدار داده و نوشته اند که استفاده مستمر از این وسایل موجب خطرات جدی بهداشتی از جمله ابتلا به سرطان، صدمات ژنتیکی، ایجاد ضایعات و تغییرات در دستگاه های تناسلی و حافظه و قدرت یادگیری انسان می شود.

«یونش» یک فرایند فیزیکی است که در آن مولکولها و اتم های یک شی از طریق افزودن الکترون و سایر ذرات باردار و به منظور جلوگیری از تشعشعات زیانبار به «یون» تبدیل می شوند.

این دانشمندان در نامه ای به مسئولان سازمان بهداشت جهانی، خواستار وضع قوانین ویژه ای درخصوص استفاده از این وسایل شده واخطار داده اند، این دستگاه ها به سلول های زنده در بدن انسان صدمه می زنند و به مرگ زودرس شمار زیادی از کاربران این وسایل منجر می شوند.

دراین گزارش با یادآوری اینکه انسان به کمک فن آوری های جدید هیولایی را به وجود آورده که به او صدمه می زند و کنترل آن از دستش خارج شده است، وضع کنندگان سیستم ها و مقررات نظارتی در کشورهای صنعتی را متهم کرده اند که این سیستمها با دقت و حساسیت لازم برای جلوگیری از لطمات گسترده برخی از تولیدات فن آوری های مدرن تنظیم نشده اند.

این دانشمندان برای مثال به افزایش ابتلا به سرطان مغز بر اثر استفاده مستمر از این وسایل بویژه در میان جوانان اشاره کرده و گفته اند که کمیته های مسئول وضع مقررات ایمنی، به اخطارهای آنها درمورد فنآوری های جدید توجهی نمی کنند.

آنها همچنین تصریح کرده اند: این مقررات از سلامت ما حفاظت نمی کنند و ما عملا به موش آزمایشگاهی در دست تولیدکنندگان این وسایل تبدیل شده ایم.

این دانشمندان به همین دلیل از برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد وسایر نهادهای بهداشتی وابسته به این سازمان خواسته اند کمیته های مستقلی را مامور بررسی اثرات سوء این وسایل و وضع مقررات برای جلوگیری از خطرات ناشی از آنها کنند. 

«وای فای» مضر است؛ حتی از دور

متخصصان دانشگاه کالیفرنیا در یک بررسی علمی گمانه خطر شبکه های وای فای را برای سلامت انسان اثبات کردند.

نتایج مطالعات دانشمندان نشان می دهد که تشعشعات ناشی از فعالیت شبکه های ارتباطی "Wi Fi" سلامت جسمی و وضعیت روانی انسان را تهدید می‌کند.

«وای فای» مضر است؛ حتی از دور

متخصصان دانشگاه کالیفرنیا در یک بررسی علمی گمانه خطر شبکه های وای فای را برای سلامت انسان اثبات کردند؛ نتایجی که اثبات می کند این امواج نه تنها برای انسان مضر است بلکه باعث پژمرده شدن گیاهان به جز خانواده کاکتوس ها می شود.

در این مطالعه، 500 خانواده با وضعیت متوسط که روزانه از شبکه وای فای استفاده می کردند شرکت داشتند.

در پایان دوره مطالعه، عوارض بیماری از قبیل اختلال در عملکرد دستگاه گوارش، افزایش فشار خون و برخی عوارض دیگر در افراد تحت بررسی حاضر در محدوده فعالیت شبکه وای فای مشاهده شد.

مشخص شد که شبکه وای فای همچنین باعث آشفتگی در خواب افراد حساستر و کودکان می شود؛ حتی از فواصل دورتر تا جایی که شعاع آن قابل دریافت باشد. حالا دانشمندان توصیه می کنند شب ها در زمان خواب فعالیت وای فای قطع شود.

مطالعه در این باره همچنان با هدف دسترسی به نتایج بیشتر و درک عوارض استفاده از شبکه های وای فای بر سلامت انسان ادامه دارد.

دانشمندان امیدوارند که بتوانند با تکمیل مطالعات، ابزارهای بسازند که به کاربران اینترنت و شبکه های وای فای امکان پیشگیری از عوارض تشعشعات و امواج ناشی از فعالیت این ابزارهای ارتباطی را بدهد، به ویژه اینکه حالا شبکه های وای فای تنها محدود به چهاردیواری خانه ها نیست و در بسیاری از اماکن عمومی نیز قابل دسترسی و استفاده است.