دانستنیهای پزشکی

اطلاعات بهداشتی و درمانی پاک نت بناب

دانستنیهای پزشکی

اطلاعات بهداشتی و درمانی پاک نت بناب

روماتیسم مفصلی چیست؟

روماتیسم مفصلی چیست؟

روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید، یک بیماری سیستمیک و مزمن است که باعث تخریب غضروف و ایجاد ضایعات استخوانی می‌شود. این بیماری معمولا در سنین 30 تا 50 سالگی بروز می‌کند و در زنان شایع‌تر است. 

ادامه مطلب ...

تنگی نفس چیست





تنگی نفس چیست::::::::

آسم یک بیماری مزمن تنفسی است که بر روی افراد در سنین مختلف تاثیر می گذارد. در حال حاضر هیچگونه درمان شناخته شده ای برای این بیماری وجود ندارد، لیکن قابل مداوا و کنترل است.اغلب در دوران طفولیت رایج می باشد 

ادامه مطلب ...

چگونه غلظت خون را درمان کنیم؟


چگونه غلظت خون را درمان کنیم؟
مجموعه: بیماری ها و راه درمان


افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون را، غلظت خون می گویند. اگر میزان هموگلوبین خون در آقایان بیشتر از 18 و در خانم ها بیشتر از 16 گرم در دسی لیتر باشد، غلظت خون گفته می‌شود. 

ادامه مطلب ...

تپش قلب


تپش قلب

تپش (طپش) قلب به معنی آگاهی از ضربان قلب خود است. علیرغم تپش و فعالیت مداوم و بی‌وقفه‌ قلب ، این فعالیت نباید توسط خود فرد احساس ‌شود. به عبارت دیگر انسان اصلاً نباید متوجه تپش قلب در بدن خود ‌باشند. پس هرگاه فرد احساس بکند که قلب درون قفسه ‌سینه در حال تپش می‌باشد، دچار تپش قلب شده است و ربطی به تعداد ضربان قلب ندارد. 

ادامه مطلب ...

6 باور غلط در مورد آلرژی

6 باور غلط در مورد آلرژی

آلرژی باعث می‌شود فرد بیشتر از دیگران به عفونت‌های گوش و سینوس دچار شود. در ضمن سایر مشکلات و بیماری‌ها مثل سردرد، بدخوابی، کاهش سطح انرژی بدن و افزایش حساسیت و زود رنجی را نیز به دنبال دارد.

اگر خودتان از آلرژی رنج می‌برید و یا یکی از نزدیکانتان به آلرژی دچار است، حتما می‌دانید و دیده‌اید که چه علائم و نشانه‌هایی با این وضعیت همراه هستند. این روزها تعداد افرادی که در اثر آلرژی از تب یونجه رنج می‌برند، به شدت افزایش یافته است. چرا؟  ادامه مطلب ...

ترفند های حرفه ای برای آب کردن چربی شکم و پهلو

ترفند های حرفه ای برای آب کردن چربی شکم و پهلو

 
ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﮐﺪﻭﯼ ﺭﻧﺪﻩ
ﺷﺪﻩ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎﯼ ﺷﮑﻢ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺷﮑﻢ
ﻋﺎﻟﯿﻪ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﻧﻌﻨﺎ ﯾﺎ ﺷﻮﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ
ﺳﺮﺩﯼ . ﻃﻌﻤﺶ ﻫﻢ ﻣﺜﻠﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺧﯿﺎﺭﻩ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﻦ .
.2 ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﯾﮏ ﺗﯿﮑﻪ ﭼﻮﺏ
ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻫﻢ ﺑﻨﺪﺍﺯﯾﻦ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻧﺘﻮﻥ .ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ
ﻣﯿﺒﺮﻩ . 

ادامه مطلب ...

15 نکته درباره اگزمای پوست


15 نکته درباره اگزمای پوست

اگزما یکی از بیماری های پوستی شایع است که سبب التهاب و خارش پوست می شود. اگزما در هر جایی از پوست بدن می تواند بروز کند، اما بیشتر دست ها و زانوها را درگیر می کند.

این بیماری مدتی شعله ور می شود و پس از آن فروکش می کند. اگر چه علت اگزما به صورت قطعی معلوم نشده است، اما محققان علوم پزشکی دو عامل وراثت و نقص در سیستم ایمنی بدن را به عنوان مهم ترین عوامل ایجادکننده آن می دانند.

به افراد مبتلا به اگزمای پوستی توصیه می شود که موارد زیر را در نظر بگیرند :

1- در صورتی که دچار اگزمای پوستی شده اید، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا او بر اساس تخصص و تجربه خود، نوع اگزمای شما را تشخیص دهد و برای درمان مناسب آن اقدام کند.

2- در صورت تجویز پزشک خود، از کرم های کورتیکواستروئیدی استفاده کنید. این نوع کرم ها برای اگزمای پوستی بسیار مناسب می باشند. برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی اگزما، باید از هر گونه خشکی و ترک خوردگی پوست جلوگیری کنید، زیرا طول درمان را بیشتر می کند و فرایند بهبودی را با کندی مواجه می سازد.

3- پس از آغشته کردن پوست خود به کرم های کورتیکواستروئیدی، پارچه تمیز و مرطوب و سردی را به دور آن بپیچید. در واقع با این کار، تاثیر کرم را بیشتر خواهید کرد. این روش، خارش و تاول را که در اگزما بسیار شایع می باشد، کاهش می دهد.
هوای داخل خانه خود را با دستگاه بخور مرطوب نگه دارید. افزودن رطوبت به محیط زندگی خود، خصوصا در فصل پاییز و زمستان که پوست بیشتر خشک می شود، می تواند اگزمای دست را بهبود بخشد

4- در برخی موارد مشاهده می شود که پزشک متخصص برای کاهش خارش پوست، به افراد مصرف آنتی هیستامین را توصیه می کند. مصرف آنتی هیستامین می تواند به عنوان درمان کمکی برای کاهش تاثیر اگزما بر پوست محسوب شود.

5- برای جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن پوست، از کرم های مرطوب کننده و یا لوسیون های بدون بو استفاده کنید.

6- معمولا پزشکان به این بیماران توصیه می کنند که از صابون های مخصوص استفاده کنند، زیرا صابون های معمولی سبب خشک شدن و بدتر شدن اگزما می شوند.

7- هوای داخل خانه خود را با دستگاه بخور مرطوب نگه دارید. افزودن رطوبت به محیط زندگی خود، خصوصا در فصل پاییز و زمستان که پوست بیشتر خشک می شود، می تواند اگزمای دست را بهبود بخشد.

8- اگزمای پوستی معمولا باعث خارش می شود. هرگز محل اگزما را نخارانید، زیرا خاراندن سبب بدتر شدن علایم آن می شود.
بنابراین به این بیماران توصیه می شود برای جلوگیری از آسیب پوست در اثر خاراندن، از دستکش قبل از رفتن به رختخواب استفاده کنند. همچنین توصیه می شود همیشه ناخن های خود را کوتاه نگه دارند. این نکته برای والدینی که کودکان مبتلا به اگزما دارند، مهم است، زیرا در سنین کودکی والدین مسئول کوتاه کردن ناخن های کودک‌شان هستند.

9- سفر کردن به مناطق مرطوب کشور مانند نواحی شمالی ایران، باعث بهبود نسبی اگزما در افراد می شود، زیرا رطوبت کافی پوست را بهبود می بخشد.

10- توصیه می شود این بیماران هر روز دوش آب ولرم (نه داغ) بگیرند و خیلی در حمام نمانند. سعی کنند از پاک کننده های ملایم به جای صابون های معمولی استفاده نمایند و این پاک کننده را به شکل آهسته بر روی پوست خود بمالند. پس از خروج از حمام و هنگامی که هنوز پوست رطوبت دارد، از کرم مرطوب کننده (تحت نظر پزشک) استفاده کنند تا پوست خشک نشود.

11- نباید از کرم ها و لوسیون هایی که الکل دارند، استفاده کنند، زیرا الکل پوست را خشک کرده و اگزما را بدتر می کند.
از بالا رفتن دمای بدن خود پرهیز کنید. دمای بالا سبب بدتر شدن اگزما می شود

12- از لباس های نخی (الیاف طبیعی) و گشاد استفاده کنند و از پوشیدن لباس هایی که الیاف مصنوعی و پلاستیکی دارند، خودداری کنند تا پوست کمتر تحریک شود.

13- استرس سبب بدتر شدن اگزما در کودکان و بزرگسالان می شود. بنابراین این افراد باید راه های کنترل استرس را یاد بگیرند.

14- این بیماران باید از مواد غذایی و هر ماده دیگر حساسیت زایی دوری کنند تا اگزمای آنها بدتر نشود.

15- از بالا رفتن دمای بدن خود پرهیز کنید.
دمای بالا سبب بدتر شدن اگزما می شود.

‎'‎بنا ب درخواست برخی از دوستان بویژه ساراجون

15 نکته درباره اگزمای پوست

اگزما یکی از بیماری های پوستی شایع است که سبب التهاب و خارش پوست می شود. اگزما در هر جایی از پوست بدن می تواند بروز کند، اما بیشتر دست ها و زانوها را درگیر می کند.

این بیماری مدتی شعله ور می شود و پس از آن فروکش می کند. اگر چه علت اگزما به صورت قطعی معلوم نشده است، اما محققان علوم پزشکی دو عامل وراثت و نقص در سیستم ایمنی بدن را به عنوان مهم ترین عوامل ایجادکننده آن می دانند.
 
به افراد مبتلا به اگزمای پوستی توصیه می شود که موارد زیر را در نظر بگیرند :
 
1- در صورتی که دچار اگزمای پوستی شده اید، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا او بر اساس تخصص و تجربه خود، نوع اگزمای شما را تشخیص دهد و برای درمان مناسب آن اقدام کند.
 
2- در صورت تجویز پزشک خود، از کرم های کورتیکواستروئیدی استفاده کنید. این نوع کرم ها برای اگزمای پوستی بسیار مناسب می باشند. برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی اگزما، باید از هر گونه خشکی و ترک خوردگی پوست جلوگیری کنید، زیرا طول درمان را بیشتر می کند و فرایند بهبودی را با کندی مواجه می سازد.
 
3- پس از آغشته کردن پوست خود به کرم های کورتیکواستروئیدی، پارچه تمیز و مرطوب و سردی را به دور آن بپیچید. در واقع با این کار، تاثیر کرم را بیشتر خواهید کرد. این روش، خارش و تاول را که در اگزما بسیار شایع می باشد، کاهش می دهد.
هوای داخل خانه خود را با دستگاه بخور مرطوب نگه دارید. افزودن رطوبت به محیط زندگی خود، خصوصا در فصل پاییز و زمستان که پوست بیشتر خشک می شود، می تواند اگزمای دست را بهبود بخشد

4- در برخی موارد مشاهده می شود که پزشک متخصص برای کاهش خارش پوست، به افراد مصرف آنتی هیستامین را توصیه می کند. مصرف آنتی هیستامین می تواند به عنوان درمان کمکی برای کاهش تاثیر اگزما بر پوست محسوب شود.
 
5- برای جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن پوست، از کرم های مرطوب کننده و یا  لوسیون های بدون بو استفاده کنید.
 
6- معمولا پزشکان به این بیماران توصیه می کنند که از صابون های مخصوص استفاده کنند، زیرا صابون های معمولی سبب خشک شدن و بدتر شدن اگزما می شوند.
 
7- هوای داخل خانه خود را با دستگاه بخور مرطوب نگه دارید. افزودن رطوبت به محیط زندگی خود، خصوصا در فصل پاییز و زمستان که پوست بیشتر خشک می شود، می تواند اگزمای دست را بهبود بخشد.

8- اگزمای پوستی معمولا باعث خارش می شود. هرگز محل اگزما را نخارانید، زیرا خاراندن سبب بدتر شدن علایم آن می شود.
بنابراین به این بیماران توصیه می شود برای جلوگیری از آسیب پوست در اثر خاراندن، از دستکش قبل از رفتن به رختخواب استفاده کنند. همچنین توصیه می شود همیشه ناخن های خود را کوتاه نگه دارند. این نکته برای والدینی که کودکان مبتلا به اگزما دارند، مهم است، زیرا در سنین کودکی والدین مسئول کوتاه کردن ناخن های کودک‌شان هستند.
 
9- سفر کردن به مناطق مرطوب کشور مانند نواحی شمالی ایران، باعث بهبود نسبی اگزما در افراد می شود، زیرا رطوبت کافی پوست را بهبود می بخشد.
 
10- توصیه می شود این بیماران هر روز دوش آب ولرم (نه داغ) بگیرند و خیلی در حمام نمانند. سعی کنند از پاک کننده های ملایم به جای صابون های معمولی استفاده نمایند و این پاک کننده را به شکل آهسته بر روی پوست خود بمالند. پس از خروج از حمام و هنگامی که هنوز پوست رطوبت دارد، از کرم مرطوب کننده (تحت نظر پزشک) استفاده کنند تا پوست خشک نشود.
 
11- نباید از کرم ها و لوسیون هایی که الکل دارند، استفاده کنند، زیرا الکل پوست را خشک کرده و اگزما را بدتر می کند.
از بالا رفتن دمای بدن خود پرهیز کنید. دمای بالا سبب بدتر شدن اگزما می شود

12- از لباس های نخی (الیاف طبیعی) و گشاد استفاده کنند و از پوشیدن لباس هایی که الیاف مصنوعی و پلاستیکی دارند، خودداری کنند تا پوست کمتر تحریک شود.
 
13- استرس سبب بدتر شدن اگزما در کودکان و بزرگسالان می شود. بنابراین این افراد باید راه های کنترل استرس را یاد بگیرند.
 
14- این بیماران باید از مواد غذایی و هر ماده دیگر حساسیت زایی دوری کنند تا اگزمای آنها بدتر نشود.
 
15- از بالا رفتن دمای بدن خود پرهیز کنید.
دمای بالا سبب بدتر شدن اگزما می شود.‎'‎

علت ریش ریش شدن کنار ناخن و راه درمان آن

علت ریش ریش شدن کنار ناخن و راه درمان آن 


یک متخصص پوست و مو علت جدا و ریش ریش شدن پوست حاشیه ناخن را مرطوب و خشک شدن پی در پی پوست این نواحی معرفی کرد. 

ادامه مطلب ...

شتباهات رایج در سفره‌های ایرانی

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی
عادت غذایی ما ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی ، ترکیبی از سنت و مدرنیسم است، این رفتار غذایی که اغلب نه از مواهب سنت برخوردار است و نه از منافع غذاهای مدرن‌ باعث شده بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی و بدن‌های چاق ارمغان این وضعیت برای ایرانیان باشد.
در این مطلب قصد داریم به برخی از اشتباهات رایج که در عادات غذایی بسیاری از ما ممکن است وجود داشته باشد بپردازیم : 


 

1 - تنوع‌خواری
این شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.
2- ماست همراه غذاهای گوشتی
مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب سنتی به حساب می‌آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می‌شود.
3 - مصرف پنیر به تنهایی
خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌کند. غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد، بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن نیز فسفر مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی‌دارد که موجب کندذهنی می‌شود. بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌(گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) بوده، زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید هنگام شب صورت می‌گیرد.

4 - خوردن زیاد عدسی
عدس غذایی سودا‌زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود. متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون‌ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می‌کنند.

5 - حذف سبزی از سفره
طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کند. سبزی‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود.

6 - عدم مصرف صحیح ادویه‌جات
باور غلط دیگر مضر بودن ادویه‌جات برای کبد است. تنها مورد احتیاط ادویه، برای افراد صفراوی است. مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش و افزایش فرآیند سوخت و ساز در بدن می شود .

7 - مصرف نا‌صحیح آجیل
آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی‌نهایت مفید و لازم است. مصرف حداقل 7 عدد بادام در روز‌ (البته به شرطی که به صورت تازه از پوست در آید) در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان‌ها، رشد قدی اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه توصیه شده است. بهترین نوع آجیل، 4 مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که 4 برابر گوشت انرژی دارد و تمام 20 نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. توصیه می‌شود 4 مغز را هفته‌ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در‌بسته نگهداری نمایید. 4 مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد است.
8 – مصرف زیاد نوشابه های گازدار
درباره مضرات استفاده از نوشابه های گازدار بخصوص در کوکان بارها صحبت شده است . بهتر است بجای استفاده از نوشابه های گازدار همراه غذا از نوشدنی هایی مانند دوغ استفاده کرد .

‎'‎اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی
عادت غذایی ما ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی ، ترکیبی از سنت و مدرنیسم است، این رفتار غذایی که اغلب نه از مواهب سنت برخوردار است و نه از منافع غذاهای مدرن‌ باعث شده بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی و بدن‌های چاق ارمغان این وضعیت برای ایرانیان باشد.
در این مطلب قصد داریم به برخی از اشتباهات رایج که در عادات غذایی بسیاری از ما ممکن است وجود داشته باشد بپردازیم :

1 - تنوع‌خواری
این شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.
2- ماست همراه غذاهای گوشتی
مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب سنتی به حساب می‌آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می‌شود.
3 - مصرف پنیر به تنهایی
خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌کند. غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد، بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن نیز فسفر مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی‌دارد که موجب کندذهنی می‌شود. بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌(گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) بوده، زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید هنگام شب صورت می‌گیرد.

4 - خوردن زیاد عدسی
عدس غذایی سودا‌زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود. متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون‌ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می‌کنند.

5 - حذف سبزی از سفره
طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کند. سبزی‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود.

6 - عدم مصرف صحیح ادویه‌جات
باور غلط دیگر مضر بودن ادویه‌جات برای کبد است. تنها مورد احتیاط ادویه، برای افراد صفراوی است. مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش و افزایش فرآیند سوخت و ساز در بدن می شود .

7 - مصرف نا‌صحیح آجیل
آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی‌نهایت مفید و لازم است. مصرف حداقل 7 عدد بادام در روز‌ (البته به شرطی که به صورت تازه از پوست در آید) در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان‌ها، رشد قدی اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه توصیه شده است. بهترین نوع آجیل، 4 مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که 4 برابر گوشت انرژی دارد و تمام 20 نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. توصیه می‌شود 4 مغز را هفته‌ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در‌بسته نگهداری نمایید. 4 مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد است.
8 – مصرف زیاد نوشابه های گازدار
درباره مضرات استفاده از نوشابه های گازدار بخصوص در کوکان بارها صحبت شده است . بهتر است بجای استفاده از نوشابه های گازدار همراه غذا از نوشدنی هایی مانند دوغ استفاده کرد .‎'‎



جدید ترین رژیم های غذایی:

هر روزه رژیم های غذایی و متدهای مختلف کاهش وزن مختلفی فریبکارانه ترویج می یابند.برای نمونه:

رژیم سوپ کلم

رژیم 3 روزه

رژیم atkins

رژیم سواحل جنوب ...

به افرادی که از رژیم 3 روزه تبعیت می کنند قول می دهیم که حدود 4.5 کیلوگرم (10 پوند) کاهش وزن طی این 3روز داشته باشند. گرچه در واقع بیشتر این کاهش وزن بسبب از دست دادن مایعات است،نه سوختن چربی های نا مطلوب بدن.برای رسیدن به کاهش وزن پیشنهاد شده، ورزش در این متد ذکر نشده است.

آنچه میتوانید بخورید:
رژیم 3 روزه،برنامه غذایی فوق العاده خاصی است که باید دقیقاً اجرا شود.قسمت هایی که باید خورده شوند دقیقاً تعیین شده اند و به افرادی که تحت این رژیم غذایی قرار دارند هشدار داده می شود که بیش از غذاهای تعیین شده،چیزی نخورند،در غیر این صورت کاهش 10 پوندی در وزن خود نخواهند داشت.

بعلاوه افرادی که تحت این رژیم غذایی اند نباید کمتر از آنچه در برنامه ی غذاییشان است مصرف کنند حتی اگر احساس گرسنگی نمی کنند.

در جزئیات این رژیم هیچ گونه ورزشی ذکر و یا توصیه نشده است.


برنامه ی غذایی رژیم 3 روزه:

روز اوّل

صبحانه

قهوه ی سیاه یا چای به همراه 1 یا 2 عدد شیرینی کوچک

یک دوم گرپ فروت یا آب آن

1 تکه نان تست (برشته) و 1 قاشق سوپ خوری کره ی بادام زمینی

ناهار

نیمی از یک تن ماهی

1 تکه نان برشته

قهوه ی سیاه یا چای به همراه 1 یا 2 عدد شیرینی کوچک

شام

حدوداً 90 گرم گوشت قرمز یا سفید

1 فنجان لوبیا

1 فنجان هویج

1 عدد سیب

1 فنجان بستنی وانیلی


روز دوّم

صبحانه

قهوه ی سیاه یا چای به همراه 1 یا 2 عدد شیرینی کوچک

1 عدد تخم مرغ

نیمی از یک موز

1 تکه نان برشته

ناهار

1 قالب پنیر خانگی یا 1 عدد تن ماهی

8 عدد کلوچه

شام

2 ورق کالباس گوشت

1 فنجان بروکلی یا کلم

نصف فنجان هویج

نصف 1 عدد موز

نصف فنجان بستنی وانیلی

روز سوّم

صبحانه

قهوه ی سیاه یا چای به همراه 1 یا 2 عدد شیرینی کوچک

5 عدد کلوچه

حدود 30 گرم پنیر خانگی

1 عدد سیب

ناهار

قهوه ی سیاه یا چای به همراه 1 یا 2 عدد شیرینی کوچک

1 عدد تخم مرغ آب پز

1 تکه نان برشته

شام

1 عدد تن ماهی

1 فنجان هویج

1 فنجان گل کلم

1 فنجان خربزه یا هندوانه

نصف فنجان بستنی وانیلی

بعلاوه ی این رژیم سخت،فرد تحت این رژیم روزانه موظف به نوشیدن 4 فنجان آب یا نوشیدنی فاقد از کالری است.

مکانیسم این رژیم غذایی

در کنار نیروی معمول و جادویی،گمان می شود ترکیب غذایی موجود در این برنامه واکنش های متابولیک را ایجاد کرده و سبب افزایش سوختن چربی ها می شود.

بدون یک مؤلف یا کتاب،هیچ مدرک یا توضیحی در مورد چگونگی رژیم 3 روزه که چربی ها را می سوزاند،انرژی را افزایش می دهد،بدن را پاک می کند یا کلسترول را کاهش می دهد،وجود ندارد.

همان طوری که از نام این رژیم پیداست،تنها 3 روز به طول می انجامد.اگرچه می توان آن را به دفعات و با فواصل 4-5 روزه تکرار کرد.هدف از فواصل موجود در این رژیم بازگشت به برنامه ی غذایی عادی جهت پیش گیری از کاهش متابولیسم بدن،جمع شدن مجدد چربی ها و احساس گرسنگی است.

متخصصان چه می گویند :

رژیم غذایی 3 روزه ارتباطی به کلینیک معتبر کلولند (Cleveland Clinic) ندارد.چیزی به عنوان رژیم غذایی Cleveland Clinic وجود ندارد.

Cindy Moore(رئیس بخش تغذیه درمانی Cleveland Clinic) می گوید :

تنها عامل مؤثر در کاهش وزن دریافت کالری کمتر است،نه ترکیب غذایی و واکنش های متابولیک.پیروی از این رژیم غذایی در حالی که انرژی دریافتی بدن در روز کمتر از 1000 کالری باشد موضوعی است که مور از آن ابراز نگرانی می کند.از آنجایی که این برنامه غذایی روزانه 1000 کالری به بدن می رساند باعث کاهش متابولیسم بدن شده و قطع رژیم،سبب افزایش وزن با سرعتی بیش از قبل می شود.

مور هم چنین می افزاید: این رژیم سیکل معیوبی در بدن ایجاد می کند که باعث می شود به دنبال 3 روز گرسنگی کشیدن با اشتهای بیشتری در روز های آینده مواجه شوید.این رژیم بسیار یکنواخت بوده و باعث می شود فرد در پایان این 3 روز با خوشنودی به برنامه ی غذایی سابق خود بازگردد.بدون اینکه مشکل اضافه وزن او بر طرف شده باشد.

به بیان دیگر این رژیم 3 روزه برای تغییر عادات غذایی و سبک زندگی سالم تر (که پایه و اساس کنترل وزن هستند) مفید نیست.دلیل کاهش وزن دراین رژیم، کمبود کربوهیدرات است که باعث از دست دادن آب بدن می شود.با بازگشت فرد به رژیم با مقدار عادی کربوهیدرات،آب بدن نیز بازگشته و مجدداً دچار افزایش وزن می شود.

رژیم غذایی بجای تغییر سبک زندگی!!
متخصصان نگران این موضوع هستند که وقتی فرد نتواند طبق رژیم غذایی مورد نظر عمل کند خود را مقصر می داند و احساس شکست می کند.

مور می گوید: رژیم های غذایی در هر دوره ی زمانی قابل تحمل نیستند و همین مسئله باعث می شود که بسیاری از مردم این رژیم ها را بی فایده دانسته و از آنها دست بکشند و یا به درستی به آن عمل نکنند.

کاهش وزن با رژیم 3 روزه ممکن می باشد و تنها دلیل آن نیز کاهش دریافت کالری است.رژیم گرفتن و بازگشت مجدد به برنامه ی غذایی عادی روش مطلوبی برای کنترل وزن نمی باشد،بلکه بهتر است سبک زندگی خود را سالم تر کنیم.



این عرق گیاهی لاغر می کند

به افرادی که تمایل دارند وزن خود را کاهش دهند توصیه میکنیم یک ربع قبل و بعد از مصرف غذا، نصف استکان عرق نعنا مصرف کنند چراکه مصرف نعنا میزان چربی‌سازی را در بدن کاهش می‌دهد. افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن است به دلیل اینکه چاق شده اند دچار مزاج سرد شوند، در نتیجه از عوارض ساده آن ایجاد یبوست و نفخ معده است. به این افراد توصیه می شود که مصرف مقداری عرق نعنا را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند به طوری که یک ربع قبل و بعد از غذا خوردن، نصف استکان عرق نعنا مصرف کنند.مصرف عرق نعنا باعث می شود تا حرارت معده افزایش یابد و در نتیجه هضم معده را بالا می برد از سوی دیگر، میزان چربی سازی نیز در بدن کاهش می‌یابد.




برای لاغر شدن ، از بشقاب و رومیزی آبی رنگ استفاده کنید. رنگ آبی اشتها را کم می‌کند .??

اگر کم خواب هستید وسایل اتاق خواب را به رنگ بنفش درآورید یا از چراغ خواب به رنگ بنفش استفاده کنید. رنگ بنفش آرامش دهنده و خواب‌آور است .♌

اگر از کم خونی رنج می‌برید، میوه‌های قرمز رنگ مانند گیلاس ، توت فرنگی و گوشت قرمز مصرف کنید. ??????

??
اگر بی‌حال و حوصله هستید، رنگ نارنجی را انتخاب کنید، هنگام استحمام صبحگاهی از حوله و ابزار نارنجی استفاده کنید، رنگ نارنجی. بی‌حالی شما را از بین می‌برد

اگر مشکلی پیش روی شماست، از رنگ نیلی استفاده کنید، رنگ نیلی کمک می‌کند تا بهتر بیندیشید .??

اگر مضطرب هستید و فشار عصبی طاقت شما را بریده است، از رنگ سبز استفاده کنید. رنگ سبز آرامبخش است و فشار خون را کاهش می‌دهد . ??

افراد لباس زرد رنگ بپوشند. غذاهای زرد بخورند و رنگ زرد را اطراف خود بجویند. رنگ زرد سطح انرژی را بالا برده و مانع افسردگی می‌شود??,,,

تقدیم به ذهنهای زیبا
""مواظب روح ,روان و جسم خود باشید




شکم آب کن ها + نحوه مصرف

یکی از سخت‌‌جان‌ترین چربی‌های بدن، چربی‌های تجمع‌یافته در ناحیه شکم و کمر هستند. این چربی‌ها به همان سرعتی که در این ناحیه ته‌نشین می‌شوند، به همان سرعت از بین نمی‌روند.، این چربی‌ها علاوه براینکه به زیبایی آسیب زده و ساختار بدنی را از حالت عادی به فرم سیبی‌شکل تبدیل می‌کنند، زمینه‌ساز ابتلا به سکته قلبی نیز هستند. اگرچه در تجمع چربی در این ناحیه ژنتیک، سن و سبک زندگی تاثیرگذار است اما نباید نقش تغذیه را نادیده گرفت.
مصرف هر نوع چربی خوراکی اعم از کره، خامه و غذاهای چرب و پرکالری باعث تجمع چربی در این ناحیه می‌شود. نکته مهم اینکه مصرف چربی‌های ترانس یا همان اشباع می‌توانند چربی موجود در نقاط دیگر بدن را به سمت تجمع در این ناحیه سوق دهند.
بنابراین وقتی از کره حیوانی برای چرب‌تر شدن برنج‌تان استفاده می‌کنید یادتان باشد علاوه بر تجمع چربی کره حیوانی در ناحیه شکم در هر نقطه از بدن شما که چربی اضافی وجود داشته باشد، به سمت شکم شما حرکت کرده و در آن نقطه تجمع پیدا می‌کند.
چربی ترانس در انواع روغن جامد، مارگارین، غذاهای سرخ‌شده، فست‌فودها و شیرینی‌تر وجود دارد. علاوه بر اینکه مصرف مواد غذایی حاوی گلوسید مانند نان، برنج و سیب‌زمینی سرخ‌شده، باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه شکم می‌شود اما خوراکی‌هایی هم وجود دارند که مانند آب روی آتش بوده و با خوردن آنها چربی ناحیه شکم از بین می‌رود.
ماهی، محرک متابولسیم
بخارپز اصل اساسی است
برای کاهش وزن باید با دریا دوست باشید. منظور فقط شنا کردن نیست، بلکه مصرف ماهی یکی از راهکارهای آب کردن چربی ناحیه شکم- کمر است. به این دلیل که ماهی متابولیسم را سرعت داده و اشتهای‌تان را کنترل کرده و کاهش می‌دهد.
پروتئین موجود در ماهی خاصیت سیرکنندگی دارد. ماهی، به‌ویژه انواع چرب آن مانند تن و سالمون سرشار از اسیدچرب امگا3 هستند. این چربی باعث سرعت گرفتن سوخت و ساز چربی‌های ناحیه شکم می‌شود. فراموش نکنید، ماهی زمانی این تاثیر مثبت را دارد که به صورت بخارپز تهیه شده و بدون اضافه کردن سس و فقط با اضافه کردن آبلیمو و ادویه مصرف شود.
غلات، منبع فیبر
با گلپر و آبلیمو بخورید
ریزه‌خواری یکی از مشکلاتی است که در افراد مبتلا به چاقی ناحیه شکم دیده می‌شود. بیشتر این افراد صبحانه کامل نمی‌خورند؛ بنابراین تا قبل از ناهار ریزه‌خواری می‌کنند. خوردن یک کاسه غلات پخته به عنوان صبحانه علاوه بر اینکه قند خون مورد نیاز بدن را به‌تدریج تامین می‌کند به دلیل فیبری که دارد، باعث پر شدن حجم معده شده و به این ترتیب احساس گرسنگی نیز از بین می‌رود. این خوراکی حاوی پروتئین گیاهی بالایی است که عاملی برای تحریک متابولسیم است. به کاسه غلات‌تان لیموترش، گلپر و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون اضافه کنید.
بی‌دانه‌ها، کم شیرین
بدون شکر و خامه مصرف شود
اسم کلی این میوه‌ها «بری» است. در کشور ما تمشک، توت سفید، شاتوت و توت‌فرنگی وجود دارد اما «بلوبری» میوه رایجی در کشور ما نیست. این میوه‌های بی‌دانه به دلیل قند طبیعی و آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین و لیکوپن هستند.
این میوه‌ها باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کنترل قند خون و جلوگیری از بروز نفخ می‌شوند. خوردن این میوه‌ها به عنوان میان وعده انرژی کافی را تا قبل از وعده ناهار تامین می‌کند. این میوه‌ها را باید بدون شکر، خامه یا هر افزودنی دیگری میل کنید تا نتیجه دلخواه را داشته باشد. بهترین میزان، مصرف روزانه یک فنجان از این میوه‌هاست.
آجیل‌ها، پرچرب اما مفید
کم‌کالری‌های آن را انتخاب کنید
درست است که یکی از راهکارهای از بین بردن چربی شکم کاهش مصرف مواد غذایی چرب است اما آجیل‌های خام از این قضیه مستثنی هستند. البته به دلیل کالری بالایی که دارند باید کنترل شده مصرف شوند اما چربی امگا3، پروتئین و فیبر موجود در آنها باعث ایجاد احساس سیری شده و ریزه‌خواری نمی‌کنید.پسته، بادام و گردو در صدر گروه قرار دارند. حداکثر میزان مصرف روزانه یک سوم فنجان به صورت خام است.
سیب، میوه‌ای از بهشت
هر روز یک عدد فراموش نشود
سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. هرعدد سیب حاوی پنج گرم فیبر و به‌طور خاص پکتین است. این ترکیب به‌خوبی آب جذب کرده و در معده حجیم می‌شود. بنابراین با خوردن هر عدد از آن حجم معده پر شده و مانع از پرخوری می‌شود. قند طبیعی سیب نیز با کنترل قند خون مانع از پرخوری به دلیل افت قند خون در طول روز می‌شود. کالری آن نیز مناسب است. بنابراین با خوردن روزانه یک عدد از آن نباید نگران اضافه وزن باشید. همه این ویژگی‌ها، سیب را به خوراکی منحصر به فرد برای سوختن چربی تبدیل کرده است.
پهن‌برگ‌ها
با آبلیمو و روغن زیتون بخورید
سالاد یکی از بهترین مخلفات غذاست؛ به‌ویژه اگر پیش از شروع وعده اصلی خورده شود. فیبر موجود در این خوراکی‌ها اولین عامل برای پر شدن حجم معده است. فیتونوترینت‌ها نیز از دیگر ترکیب‌های مهم چربی‌سوز در این خوراکی‌ها هستند اما تاثیر چربی‌سوزی این سبزی‌ها زمانی مشخص می‌شود که آنها را بدون افزودن سس مصرف کنید. کافی است برای طعم‌دار کردن آنها از آبلیموی تازه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون برای یک کاسه متوسط سالاد و ادویه ویژه سالاد استفاده کنید. به این ترتیب به نتیجه‌ای که می‌خواهید، می‌رسید.
آووکادو، سبز چربی‌سوز
هر قاچ، یک منبع فیبری
این میوه خودش شکم بزرگی داشته و چاق است اما به دلیل ویژگی‌ ساختاری که دارد، می‌تواند باعث کاهش وزن شود. هر قاچ از این میوه حاوی 15 گرم فیبر است. بنابراین خوردن روزانه یک قاچ از آن، کاملا سیرتان کرده و ریزه‌خواری نمی‌کنید. به این ترتیب چربی در ناحیه شکم‌تان تجمع پیدا نمی‌کند. هر یک‌چهارم فنجان آووکادو تازه سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباعی است که باعث سوخت چربی‌های ناحیه شکم می‌شود. بهترین شیوه مصرف آن به صورت تازه، پوره و اضافه کردن آن به سالاد به عنوان یکی از مخلفات سالاد است.
سویا، دانه چند منظوره
بوداده اما بدون نمک بخورید
لوبیای سویا یا سویا دانه‌ای حاوی پروتئین گیاهی، فیبر و آنتی‌اکسیدان است. بنابراین محرک متابولیسم است. مصرف این خوراکی به دلیل داشتن هورمون‌هایی شبیه به استروژن برای زنان بعد از یائسگی بسیار مفید است. در ضمن با خوردن آن با آب شدن چربی‌های شکمی به جبران کمبود ترشح هورمون‌ها بعد از یائسگی نیز کمک خواهید کرد. بهترین شیوه مصرف سویا، به صورت بوداده بدون اضافه کردن افزودنی مانند نمک؛ شیر سویا و اضافه کردن آن به ماست است.
شیرین‌بیان، برای معده و شکم
شیرین و چربی‌سوز
مصرف هرنوع گیاه دارویی نیز ملاحظات خودش را دارد. این گیاه دارویی که متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف آن به بهبود عملکرد معده کمک می‌کند، ویژگی دیگری هم دارد و آن خاصیت چربی‌سوزی این گیاه است.ساقه زیرزمینی و ریشه این گیاه قابل استفاده است. این گیاه حاوی گروهی از آنتی‌اکسیدان‌هابه نام «‌فلاونوئید» است.
این ترکیب چربی‌سوز است. بهترین شیوه مصرف آن به صورت دمنوش یا اضافه کردن عصاره یا شیره آن به غذای روزانه مانند سالاد است. شیرینی طبیعی موجود در این گیاه، 50 برابر قند ساکاروز شیرینی دارد. با وجود ویژگی‌های آن، برای زنان باردار، زنان در دورانی که به فرزندشان شیر می‌دهند و افراد مبتلا به مشکلات طحال مناسب نیست. حداکثر میزان مصرف روزانه 20 گرم است.
تخم‌مرغ، چربی‌سوز پروتئینی
با نعنا بخورید
پروتئین موجود در تخم‌مرغ باعث سوختن چربی‌های شکمی می‌شود. دلیل این ویژگی نیز ساختار خاص اسیدهای آمینه موجود در پروتئین آن است. بهترین زمان مصرف تخم‌مرغ در وعده صبحانه است. به این ترتیب تا ظهر علاوه بر احساس سیری، چربی‌های ناحیه شکم‌تان نیز می‌سوزد! هر عدد تخم‌مرغ 80 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین مصرف هر عدد از آن کافی است تا پیش از ناهار کاملا سیر باشید.
بهتر است تخم‌مرغ با دو ورقه نان تست، چند حلقه گوجه‌فرنگی و چند برگ نعنا تازه مصرف شود. به این ترتیب نیاز بدن به سبزی‌ها نیز تامین شده و از طرفی نعنا، مانع از ایجاد نفخ بعد از خوردن تخم‌مرغ میشود

‎'‎شکم آب کن ها + نحوه مصرف

یکی از سخت‌‌جان‌ترین چربی‌های بدن، چربی‌های تجمع‌یافته در ناحیه شکم و کمر هستند. این چربی‌ها به همان سرعتی که در این ناحیه ته‌نشین می‌شوند، به همان سرعت از بین نمی‌روند.، این چربی‌ها علاوه براینکه به زیبایی آسیب زده و ساختار بدنی را از حالت عادی به فرم سیبی‌شکل تبدیل می‌کنند، زمینه‌ساز ابتلا به سکته قلبی نیز هستند. اگرچه در تجمع چربی در این ناحیه ژنتیک، سن و سبک زندگی تاثیرگذار است اما نباید نقش تغذیه را نادیده گرفت.
مصرف هر نوع چربی خوراکی اعم از کره، خامه و غذاهای چرب و پرکالری باعث تجمع چربی در این ناحیه می‌شود. نکته مهم اینکه مصرف چربی‌های ترانس یا همان اشباع می‌توانند چربی موجود در نقاط دیگر بدن را به سمت تجمع در این ناحیه سوق دهند.
بنابراین وقتی از کره حیوانی برای چرب‌تر شدن برنج‌تان استفاده می‌کنید یادتان باشد علاوه بر تجمع چربی کره حیوانی در ناحیه شکم در هر نقطه از بدن شما که چربی اضافی وجود داشته باشد، به سمت شکم شما حرکت کرده و در آن نقطه تجمع پیدا می‌کند.
چربی ترانس در انواع روغن جامد، مارگارین، غذاهای سرخ‌شده، فست‌فودها و شیرینی‌تر وجود دارد. علاوه بر اینکه مصرف مواد غذایی حاوی گلوسید مانند نان، برنج و سیب‌زمینی سرخ‌شده، باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه شکم می‌شود اما خوراکی‌هایی هم وجود دارند که مانند آب روی آتش بوده و با خوردن آنها چربی ناحیه شکم از بین می‌رود.
ماهی، محرک متابولسیم
بخارپز اصل اساسی است
برای کاهش وزن باید با دریا دوست باشید. منظور فقط شنا کردن نیست، بلکه مصرف ماهی یکی از راهکارهای آب کردن چربی ناحیه شکم- کمر است. به این دلیل که ماهی متابولیسم را سرعت داده و اشتهای‌تان را کنترل کرده و کاهش می‌دهد.
پروتئین موجود در ماهی خاصیت سیرکنندگی دارد. ماهی، به‌ویژه انواع چرب آن مانند تن و سالمون سرشار از اسیدچرب امگا3 هستند. این چربی باعث سرعت گرفتن سوخت و ساز چربی‌های ناحیه شکم می‌شود. فراموش نکنید، ماهی زمانی این تاثیر مثبت را دارد که به صورت بخارپز تهیه شده و بدون اضافه کردن سس و فقط با اضافه کردن آبلیمو و ادویه مصرف شود.
غلات، منبع فیبر
با گلپر و آبلیمو بخورید
ریزه‌خواری یکی از مشکلاتی است که در افراد مبتلا به چاقی ناحیه شکم دیده می‌شود. بیشتر این افراد صبحانه کامل نمی‌خورند؛ بنابراین تا قبل از ناهار ریزه‌خواری می‌کنند. خوردن یک کاسه غلات پخته به عنوان صبحانه علاوه بر اینکه قند خون مورد نیاز بدن را به‌تدریج تامین می‌کند به دلیل فیبری که دارد، باعث پر شدن حجم معده شده و به این ترتیب احساس گرسنگی نیز از بین می‌رود. این خوراکی حاوی پروتئین گیاهی بالایی است که عاملی برای تحریک متابولسیم است. به کاسه غلات‌تان لیموترش، گلپر و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون اضافه کنید.
بی‌دانه‌ها، کم شیرین
بدون شکر و خامه مصرف شود
اسم کلی این میوه‌ها «بری» است. در کشور ما تمشک، توت سفید، شاتوت و توت‌فرنگی وجود دارد اما «بلوبری» میوه رایجی در کشور ما نیست. این میوه‌های بی‌دانه به دلیل قند طبیعی و آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین و لیکوپن هستند.
این میوه‌ها باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کنترل قند خون و جلوگیری از بروز نفخ می‌شوند. خوردن این میوه‌ها به عنوان میان وعده انرژی کافی را تا قبل از وعده ناهار تامین می‌کند. این میوه‌ها را باید بدون شکر، خامه یا هر افزودنی دیگری میل کنید تا نتیجه دلخواه را داشته باشد. بهترین میزان، مصرف روزانه یک فنجان از این میوه‌هاست.
آجیل‌ها، پرچرب اما مفید
کم‌کالری‌های آن را انتخاب کنید
درست است که یکی از راهکارهای از بین بردن چربی شکم کاهش مصرف مواد غذایی چرب است اما آجیل‌های خام از این قضیه مستثنی هستند. البته به دلیل کالری بالایی که دارند باید کنترل شده مصرف شوند اما چربی امگا3، پروتئین و فیبر موجود در آنها باعث ایجاد احساس سیری شده و ریزه‌خواری نمی‌کنید.پسته، بادام و گردو در صدر گروه قرار دارند. حداکثر میزان مصرف روزانه یک سوم فنجان به صورت خام است.
سیب، میوه‌ای از بهشت
هر روز یک عدد فراموش نشود
سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. هرعدد سیب حاوی پنج گرم فیبر و به‌طور خاص پکتین است. این ترکیب به‌خوبی آب جذب کرده و در معده حجیم می‌شود. بنابراین با خوردن هر عدد از آن حجم معده پر شده و مانع از پرخوری می‌شود. قند طبیعی سیب نیز با کنترل قند خون مانع از پرخوری به دلیل افت قند خون در طول روز می‌شود. کالری آن نیز مناسب است. بنابراین با خوردن روزانه یک عدد از آن نباید نگران اضافه وزن باشید. همه این ویژگی‌ها، سیب را به خوراکی منحصر به فرد برای سوختن چربی تبدیل کرده است.
پهن‌برگ‌ها
با آبلیمو و روغن زیتون بخورید
سالاد یکی از بهترین مخلفات غذاست؛ به‌ویژه اگر پیش از شروع وعده اصلی خورده شود. فیبر موجود در این خوراکی‌ها اولین عامل برای پر شدن حجم معده است. فیتونوترینت‌ها نیز از دیگر ترکیب‌های مهم چربی‌سوز در این خوراکی‌ها هستند اما تاثیر چربی‌سوزی این سبزی‌ها زمانی مشخص می‌شود که آنها را بدون افزودن سس مصرف کنید. کافی است برای طعم‌دار کردن آنها از آبلیموی تازه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون برای یک کاسه متوسط سالاد و ادویه ویژه سالاد استفاده کنید. به این ترتیب به نتیجه‌ای که می‌خواهید، می‌رسید.
آووکادو، سبز چربی‌سوز
هر قاچ، یک منبع فیبری
این میوه خودش شکم بزرگی داشته و چاق است اما به دلیل ویژگی‌ ساختاری که دارد، می‌تواند باعث کاهش وزن شود. هر قاچ از این میوه حاوی 15 گرم فیبر است. بنابراین خوردن روزانه یک قاچ از آن، کاملا سیرتان کرده و ریزه‌خواری نمی‌کنید. به این ترتیب چربی در ناحیه شکم‌تان تجمع پیدا نمی‌کند. هر یک‌چهارم فنجان آووکادو تازه سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباعی است که باعث سوخت چربی‌های ناحیه شکم می‌شود. بهترین شیوه مصرف آن به صورت تازه، پوره و اضافه کردن آن به سالاد به عنوان یکی از مخلفات سالاد است.
سویا، دانه چند منظوره
بوداده اما بدون نمک بخورید
لوبیای سویا یا سویا دانه‌ای حاوی پروتئین گیاهی، فیبر و آنتی‌اکسیدان است. بنابراین محرک متابولیسم است. مصرف این خوراکی به دلیل داشتن هورمون‌هایی شبیه به استروژن برای زنان بعد از یائسگی بسیار مفید است. در ضمن با خوردن آن با آب شدن چربی‌های شکمی به جبران کمبود ترشح هورمون‌ها بعد از یائسگی نیز کمک خواهید کرد. بهترین شیوه مصرف سویا، به صورت بوداده بدون اضافه کردن افزودنی مانند نمک؛ شیر سویا و اضافه کردن آن به ماست است.
شیرین‌بیان، برای معده و شکم
شیرین و چربی‌سوز
مصرف هرنوع گیاه دارویی نیز ملاحظات خودش را دارد. این گیاه دارویی که متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف آن به بهبود عملکرد معده کمک می‌کند، ویژگی دیگری هم دارد و آن خاصیت چربی‌سوزی این گیاه است.ساقه زیرزمینی و ریشه این گیاه قابل استفاده است. این گیاه حاوی گروهی از آنتی‌اکسیدان‌هابه نام «‌فلاونوئید» است.
این ترکیب چربی‌سوز است. بهترین شیوه مصرف آن به صورت دمنوش یا اضافه کردن عصاره یا شیره آن به غذای روزانه مانند سالاد است. شیرینی طبیعی موجود در این گیاه، 50 برابر قند ساکاروز شیرینی دارد. با وجود ویژگی‌های آن، برای زنان باردار، زنان در دورانی که به فرزندشان شیر می‌دهند و افراد مبتلا به مشکلات طحال مناسب نیست. حداکثر میزان مصرف روزانه 20 گرم است.
تخم‌مرغ، چربی‌سوز پروتئینی
با نعنا بخورید
پروتئین موجود در تخم‌مرغ باعث سوختن چربی‌های شکمی می‌شود. دلیل این ویژگی نیز ساختار خاص اسیدهای آمینه موجود در پروتئین آن است. بهترین زمان مصرف تخم‌مرغ در وعده صبحانه است. به این ترتیب تا ظهر علاوه بر احساس سیری، چربی‌های ناحیه شکم‌تان نیز می‌سوزد! هر عدد تخم‌مرغ 80 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین مصرف هر عدد از آن کافی است تا پیش از ناهار کاملا سیر باشید.
بهتر است تخم‌مرغ با دو ورقه نان تست، چند حلقه گوجه‌فرنگی و چند برگ نعنا تازه مصرف شود. به این ترتیب نیاز بدن به سبزی‌ها نیز تامین شده و از طرفی نعنا، مانع از ایجاد نفخ بعد از خوردن تخم‌مرغ میشود‎'‎
 

راه های مراقبت از موهای چرب

راه های مراقبت از موهای چرب

اغلب کسانی که موهای چرب دارند در مراقبت از موهای خود دچار مشکل می‌شوند. همچنین حالت دهی و آرایش دادن موی چرب نیز برای دارندگان این موها سخت است. اگر شما هم با این مشکلات مواجه هستید، نکات کاربردی این مطلب می‌تواند شما را در مراقبت بهتر از موهای چرب‌تان کمک کند. 

ادامه مطلب ...

مو




مو..................................................

سفیدشدن مو - شپش - شوره سر - ضد رشد مو، جلوگیری از رویش مو - موخوره – رویش مو – رشد مو، جلوگیری از ریزش مو- نرم شدن ریش سفیدشدن مو 
ادامه مطلب ...

نکاتی درباره درمان دیابت

نکاتی درباره درمان دیابت (قند خون)

انسولین گیاهی یکی از ترشحات لوز المعده برای تنظیم قند بدن است، در اثر کم کاری این غده و کم شدن انسولین، شخص مبتلا بمرض قند میشود. درآب شلغم نیز انسولین گیاهی به مقدار زیادی وجود دارد و نوشیدن آب شلغم را به کلیه مبتلایان به دیابت توصیه مینماییم. 

ادامه مطلب ...