برخی
از مواد غذایی علاوه بر اینکه خواص ضدسرطانی بسیار خوبی دارند، اثرات ضد
بیماریهای قلبی و عروقی نیز دارند که توصیه میشود بیشتر مورد مصرف
قرارگیرند.
![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/1/13/3073351_117.jpg)
صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: مواد غذایی مختلف به ویژه میوهها و سبزیها،نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای مزمن و خطرناک دارد.
وی
تاکید کرد: برخی از مواد غذایی علاوه بر اینکه خواص ضد سرطانی بسیار خوبی
دارند، اثرات ضد بیماریهای قلبی و عروقی نیز دارند که توصیه میشود بیشتر
مورد مصرف قرار گیرند.
وی گفت: روغن زیتون از جمله مواد غذایی است که بهترین ضد سرطان و بهترین ضد بیماری قلبی محسوب می شود.
کمالوند
با بیان اینکه مصرف روغن زیتون در کاهش خطر سرطانهای کولون،پوس و سینه
بسیار موثر است،یادآور شد: روغن زیتون علاوه بر خواص ضد سرطانی و ضد
بیماریهای قلبی، همچنین برروی دستگاه گوارش اثرات خوبی دارد.
وی
خاطر نشان کرد: کاهش احتمال بروز یبوست، رفع سرفه، کاهش اختلالات
صفراوی،کاهش فشار خون بالا، کاهش مشکلات مفصلی و همچنین کاهش احتمال ابتلا
به عفونت به ویژه عفونتهای قارچی از دیگر اثرات مفید روغن زیتون است.