به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدیدترین تحقیقات مصرف اسفناج میتواند سبب جلوگیری از ابتلا به بیماری چشمی آب مروارید در افراد شود.
گفتنی است، خوردن غذاهای غنی از ویتامین E میتواند تا یک چهارم میزان ابتلا به بیماریهای چشمی از جمله آب مروارید را در افراد کاهش دهد.
بررسی ها نشان میدهند، مواد غذایی مانند اسفناج، کلم بروکلی، انواع دانهها، مغزهای آجیل و دانههای روغنی سرشار از ویتامین E هستند.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E و مکملهای درمانی البته با تجویز پزشک تا 27 درصد میتواند شانس ابتلا به آب مروارید را در افراد کاهش دهد.
این نتایج حاصل تحقیقات تیم پزشکی دانشگاه چینگدائو بر اساس 27 مطالعه مختلف بوده است که در مجله تغذیه عمومی به چاپ رسیده است.
پزشکان بر همین اساس به افراد توصیه اکید میکنند حتما در طی روز مواد غذایی حاوی ویتامین E مصرف کنند.
ویتامین E میتواند کدر شدن عدسی چشم در اثر عواملی مانند نور خورشید، افزایش سن و نیز آلایندههای زیست محیطی را کاهش دهد.