
پروستاتغدهای است که در زیر مثانه قرار داشته و مجرای دفع ادرار را در بر گرفته است. این غده عضلانی به اندازه یک گردو بوده و از طریق ترشح مایعی به هنگام انزال، تغذیه اسپرم را بر عهده دارد. این غده فقط در آقایان مشاهده میگردد و عمدتاً آقایان تا قبل از بروز اختلالی در آن، از وجود این غده بیاطلاع هستند. مهمترین اختلالاتی که ممکن است در پروستات به وجود آید عبارتند از:
1 سرطان پروستات(به عنوان دومین سرطان کشنده بعد از سرطان ریه در آقایان)
2ـ بزرگ شدن(تورم و یا تومورغیرسرطانی) پروستات معروف به هیپرپلازیایاهیپرتروفی پروستات
3ـ التهاب پروستات (Prostatitis)
سرطان پروستات ناشی از رشد غیرقابل کنترل سلولهای پروستات بوده و معمولاً دارای علائم ذیل میباشد:
تکرر ادرار به ویژه در شب، منقطع بودن ادرار، احساس درد و سوزش در هنگام خروج ادرار، احساس درد در قسمت پایین کمر و لگن خاصره، وجود خون در ادرار.
تورم پروستات، فرم بیخطر اختلال در پروستات میباشد که اغلب معروف به BPH است. این بیماری با سن، رابطه مستقیم داشته و معمولاً از 50 سالگی در آقایان بروز مینماید. 40 تا 50 درصد مردان 50 ساله به این نوع پروستات مبتلا میباشند که در اثر آماس یا متورم شدن (بزرگ شدن) غده پروستات و به دلیل آلودگیهای میکروبی موجود در مجاری ادراری به وجود میآید. این نوع اختلال نسبت به دو مورد دیگر غیر معمولتر است.
علاوه بر کنترل ژنتیکی اختلالات پروستات، رژیم غذایی نقش قابل توجهی در عدم بروز این بیماری دارد.
عوامل مهم در افزایش سرطان پروستات
1ـ رژیمهای حاوی غذاهای چرب (اسیدهای چرب اشباع شده) و گوشتها به خصوص در افراد چاق.
2ـ مصرف گوشتهای حاوی اسید آراشیدونیک و گوشتهای خام
3ـ رژیمهای غذایی حاوی اسید آلفالینولنیک و یا وجود سطح بالای این ماده در خون
4ـ مصرف زیاد گوشت قرمز
عوامل مهم در کاهش سرطان پروستات
1ـ مصرف فیبرهای گیاهی(حاوی سلولز و همیسلولز) و پروتئینهای گیاهی نظیر سویا به دلیل داشتن ایزوفلاونی به نام Genistein که مانع رشد سلولهای سرطانی میشود.
2ـ مصرف سبزیجات مانند انواع کلمها(کلم گل، کلم پیچ، کلم تکمه و...) به دلیل داشتن ترکیباتی نظیر ایندول ـ کربونیل، گلوکاریک اسید(کلسیم ـ دی ـ گلوکارات) وسولفورافان.
3ـ مصرف گوشت ماهی به دلیل وجود اسیدهای چرب امگا3
4ـ مصرف سلنیوم، ویتامینهای D و E و عنصر روی.
تورم پروستات که به خصوص در افراد مسن، ناشی از بزرگ شدن غده پروستات میباشد، علائمی نظیر: مشکلات دفع ادرار، جریان ضعیف و منقطع بودن ادرار، تکرر ادرار به خصوص در شب، عدم توانایی دفع ادرار برای کوتاه مدت و احساس تخلیه نشدن کامل مثانه پس از خروج ادرار را به همراه دارد. علاوه بر موارد فوق چنانچه تورم پروستات بیش از حد طبیعی باشد، میتواند موجب اختلال در حرکات دودی معده(اسهال، یبوست)، نارسایی کلیه(مانند افزایش فشارخون و ضربان قلب، عفونت پردههای اطراف قلب، رنگ پریدگی بستر ناخن) و اختلالات عصبی گردد.
به منظور پیشگیری از تورم پروستات علاوه بر رعایت نکات ذکر شده، مصرف مواد غذایی حاوی مس و روی، اسیدهای آمینه گلایسین، آلانین، گلوتامین و رنگدانه لیکوپن (رنگ قرمز گوجه فرنگی) بسیار مؤثر و حائز اهمیت میباشد.
همانطور که بیان شد، علت التهاب پروستات، عوامل باکتریایی است. بنابراین مصرف آنتی بیوتیکهایی که طبق تجویز و با صلاحدید پزشک متخصص انجام میگیرد، میتواند در درمان این عارضه مفید باشند. همچنین انجام ورزشهای متناسب میتواند تأثیرگذاری داروها را افزایش دهد.
در کنار مصرف مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از ابتلاء، چنانچه بیماری حاد شود، میتوان از گیاهان دارویی مفید برای درمان اختلالات پروستات (به ویژه تورم) بهره جست. از جمله این گیاهان دارویی میتوان به نخل ارهای ایرانی، گزنه، کدوی پوست کاغذی، کتان روغنی، شیرین بیان، قارچ گانودرما، جینسینگ آسیایی، تویا، سویا، ادریسی، دماسب، ذرت، شبدر قرمز، چای سبز، انگور خرس، مِلون تلخ(خربزه وحشی)، بارهنگ(اسفرزه) آبی و خربزه درختی اشاره کرد که اینک به توضیح آنها میپردازیم:
1ـ گزنه (انجره): گیاهی گرم و خشک که عمدتاً از پیکر رویشی آن(ساقه، برگ و ریشه) برای درمان استفاده میشود. به منظور درمان تورم و التهاب پروستات میتوان روزی سه نوبت در هر نوبت یک قاشق مرباخوری از پیکر رویشی خشک و خرد شده گزنه را در یک فنجان آب جوش دم کرده، پس از 15 دقیقه میل نمود. همچنین دم کرده ریشه گزنه نیز در درمان تورم پروستات بسیار مفید است.
2ـ دانههای کدوی طبی (کدوی بذر برهنه): این گیاه، بومی ایران نبوده و در طی سالیان گذشته توسط دکتر رضا امیدبیگی وارد کشور گردیده که در همین جا میبایست از زحمات و خدمات ارزنده ایشان در جهت احیاء طب سنتی با استفاده از گیاهان دارویی اصلاح شده و کمک به حفظ عرصههای طبیعی کشور تشکر و قدردانی نمود. قسمت مورد استفاده این گیاه در درمان تورم پروستات و سوزش مجاری ادراری، دانههای بدون پوست میباشند که به صورت خام و یا فرآوری شده (روغن حاصل از دانهها) مورد استفاده قرار میگیرند. افراد دچار چنین اختلالاتی میتوانند روزی سه نوبت در هر نوبت بین 10 تا 15 عدد از دانهها و یا در صورت دراختیار داشتن روغن آن، روزی سه نوبت در هر نوبت 15 تا 20 قطره از روغن را میل نمایند.
3ـ نخل ارهای ایرانی: این گیاه نوعی نخل زینتی است که عموماً در شرایط آب و هوایی گرم رشد مییابد. قسمت مورد استفاده این گیاه میوههای رسیده سیاه مایل به آبی است که پس از خشک شدن استفاده میشود. این میوه معمولاً به صورتهای ذیل استفاده میشود: میوه خام خشک، چای، پودر میوه خشک شده، قرص میوه خشک شده و تنتورهای مایع.
3ـ شیرین بیان: گیاهی است با طبیعت گرم و خشک که ریشه و ریزومها، اندام دارویی آن محسوب میشوند. اگر چه کاربرد اصلی این گیاه، درمان اختلالات مربوط به سیستم گوارش نظیر زخم معده، زخم روده، زخم اثنی عشر و ورم معده و روده میباشد، اما در درمان تورم پروستات نیز مفید است. مصرف روزانه سه نوبت دم کرده پودر ریشه شیرین بیان، هر نوبت یک قاشق چایخوری در یک لیوان آب جوش و پس از 15 دقیقه میل نمودن، جهت درمان بسیار مؤثر میباشد. درصورت موجود نبودن پودر میتوان از جوشانده ریشههای خرد شده استفاده نمود.
4ـ چای سبز: این گیاه به لحاظ دارا بودن ماده کوئرسیتین که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی میباشد، در درمان تورم پروستات مفید است. همچنین به دلیل خاصیت ضد باکتریایی این ماده، از چای سبز در درمان التهاب پروستات نیز استفاده فراوانی میشود. جهت مصرف میتوان روزانه سه نوبت، هر نوبت یک قاشق مرباخوری از چای سبز را در یک لیوان آب جوش دم کرده، پس از 15 دقیقه میل نمود.
5ـ کتان روغن: قسمت مورد استفاده این گیاه، دانههای آسیاب شده آن و یا روغن استخراج شده از دانهها میباشد. لازم به ذکر است دانههای کتان دارای طبیعت گرم و تر میباشند. جهت مصرف میتوان روزانه سه نوبت هر نوبت یک قاشق مرباخوری از پودر کتان و یا یک قاشق چایخوری روغن دانهها را مصرف نمود.
6ـ شبدر قرمز: دارای طبیعتی گرم و تر بوده و اندام مصرفی آن گلها میباشند. مصرف سه نوبت در روز از دم کرده یک قاشق مرباخوری از گلهای خشک شده آن و میل نمودن آن پس از 15 دقیقه میتواند برای درمان تورم پروستات مفید باشد.
7ـ دم اسب: گیاهی است که در نواحی معتدل و مرطوب جهان یافت میگردد. طبیعت این گیاه سرد و خشک است و اندام مصرفی آن پیکر رویشی گیاه میباشد. به لحاظ وجود ماده سیلیکا دراین گیاه، مصرف آن میتواند التهابهای پروستات و مشکلات ادراری را به حداقل برساند. مصرف روزانه دو گرم از پودر گیاه خشک شده دم اسب برای درمان التهاب پروستات توصیه شده است. مصرف بیشتر آن عوارضی نظیر افزایش فشارخون را به دنبال خواهد داشت.
جعفری سرشار از پتاسیم و ویتامین های گروه B، A و C است . همچنین این سبزی سرشار از آهن و کلروفیل ؛ سدیم، مس، تیامین و ریبوفلاوین است. اعتقاد بر این است جعفری در از بین بردن اوره موثر است.
سال ها پشت سر هم می گذرد و کلیه های ما خونی که سرشار از نمک، سموم و دیگر مواد ناخواسته در درون آن است، را تصفیه می کنند. با گذشت زمان نمک در کلیه تجمع می یابد و نیاز به تمیز کردن با درمان بیشتری را پیدا می کنند.
روش تهیه :
بسیار آسان است، ۱ کیلو سبزی جعفری تهیه نمائید و تمیز بشوئید، سپس آن را در تکه های کوچک بریده و آن را در یک قابلمه بریزید و با هفت لیوان آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود، و سپس از صافی رد کنید و آن را در یک بطری تمیز ریخته و در داخل یخچال بگذارید .
هر روز یک لیوان از آب جعفری که به این طریق درست کرده بودید بنوشید و شما متوجه خواهید شد که همه سموم و نمک و مواد سمی از کلیه توسط ادرار دفع می شود و همچنین شما می توانید احساس خوبی را تجربه کنید که تا کنون آن را درک نکرده بودید. جعفری به عنوان بهترین پاک کننده و درمان برای کلیه ها شناخته شده است که یک سبزی و بهتر است بگویم یک درمان کاملا طبیعی است.
سالها یکی پس از دیگری میگذرند و کلیه های ما خون ما را با دفع نمک ، سم و هر گونه شیء ناخواسته که وارد بدن ما میشود فیلتر میکنند. با گذشت زمان ، نمک تجمع می یابد و این نیاز به تمیز کردن توسط عملیات نظافتی دارد. چگونه می خواهیم بر این مشکل غلبه کنیم؟
بسیار آسان است ، اول یک دسته جعفری را برداشته و تمیز بشویید.
سپس آن را در تکه های کوچک بریده و آن را در یک قابلمه بریزید و با آب تمیز به مدت ده دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود و سپس فیلترش کنید و آن را در یک بطری تمیز ریخته و در داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. با نوشیدن یک لیوان روزمره شما متوجه خواهید شد که تمام نمک و دیگر سموم انباشته شده در کلیه شما خارج میشود. هنگام ادرار کردن هم شما متوجه تفاوتی خواهید شد که شما هرگز قبلا احساس نکرده اید.
جعفری به عنوان بهترین تمیز کننده کلیه شناخته شده و طبیعی است!
چاقی و بویژه بزرگی شکم از مشکلاتی است که بسیاری را درگیر خود کرده است اما شما با پنج غذای معجزه آسا میتوانید شکم خود را کوچک کنید.
۱- روغن کانولا
کانولا بهترین روغن برای پخت و پز جهت داشتن قلبی سالم و کاهش وزن و کوچک کردن شکم است.
۲- لوبیا
جایگزین کردن پروتئینهای گیاهی مانند لوبیا با پروتئینهای حیوانی در رژیم
غذایی، میتواند به سلامتی قلب شما بسیار کمک کند . همچنین رژیم غذایی
گیاهی باعث سوزاندن چربی بیش از حد شکم میشود.
۳- شیر کم چرب
شیر (و دیگر محصولات لبنی کم چرب) به شما در ساخت استخوانهای قوی کمک
خواهد کرد، اما اگر شما میخواهید کمر خوش تراشی داشته باشید نیاز به
افزایش سوزاندن کالری عضلات خود برای رسیدن به آن خواهید داشت.
۴- غلات سبوس دار
۵- فلفل قرمز
محققان تصور میکننداز آنجا که بتا کاروتن و لیکوپنها، جزو آنتی
اکسیدانهای قوی هستند، نسبت به ترکیبات مضر که باعث ذخیره سازی چربی در
بدن میشوند مفید و پاکتر هستند. فلفل نیز که حاوی ویتامین C میباشد،
مواد مغذی مورد نیاز برای سوزاندن چربی را دارا است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر غلامرضا کرد
افشاری افزود: یکی از مشکلاتی که مردم با آن مواجه میشوند بوی ناخوشایند
دهان است. از دیدگاه طب جدید مهمترین علل آن رعایت نکردن بهداشت دهان و
دندان، پوسیدگی و عفونت دندانها و لثهها، بیماریهای گوارشی مثل ریفلاکس
معده به مری، بیماریهای تنفسی، اختلالات متابولیک و داروها است.
وی گفت: از طرفی به دلیل سوختن چربیها موادی به نام کتون در بدن ساخته
میشود که بوی آنها از راه تنفس خارج میشود. در هر صورت از دیدگاه طب سنتی
شایعترین علل بوی بد دهان حرارت بالایی است که در معده ایجاد میشود و از
راه دهان خارج میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین اخلاط نامناسب مثل صفرا یا بلغم در معده
تجمع مییابد و بخار ناشی از آن باعث ایجاد بوی بد میشود. البته این دلیل
بیارتباط با بیماریهای گوارشی نیز نیست.
وی گفت: عفونت لثه و دندانها، پوسیدگی و فساد و رطوبت آنها از شایعترین
علل دیگر بوی بد دهان است. عفونت و بیماریهای ریوی و همچنین مواد و رطوبات
فاسد که از مغز به سمت دهان و لثه می آیند، به علت ضعف لثهها تجمع یافته
و بوئی نامناسب ایجاد میکند.
این متخصص طب سنتی افزود: مالیدن پوست سبز گردوی تازه به دندانها، جویدن
کندر برای تقویت لثهها، مالیدن جوشانده گلنار و مورد در سرکه و زدن آن بر
لثهها به تقویت آن کمک میکند.
کرد افشاری گفت: همچنین مخلوط عسل و سرکه ماهی روی دندانها و لثهها باعث
سفید شدن دندانها و پاکسازی آن میشود. همچنین مالیدن مخلوط عسل و نمک
باعث این میشود که زخمهای دهانی و آفت ایجاد نشود و دندانها هم سفید
بمانند.
دکتر مهدی پزشکیمدرس گفت: سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونتهای مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی از انگلهای رودهای و سابقه سنگهای صفراوی در بیمار خطر ابتلا به سرطان کیسه صفرا را افزایش میدهد.
وی کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بیحالی را از علایم ظاهری این سرطان دانست و یادآور شد: اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود، این سرطان قابل درمان است، اما در بیشتر مواقع سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده میشود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطانهای دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار شود.
این فوق تخصص گوارش با بیان این مطلب که برداشتن کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمیکند، اظهار کرد: با تشخیص زودهنگام، جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری میشود و مشکلی برای بیمار بوجود نمیآید.
وی افزود: شیمی درمانی و پرتو درمانی بعد از عمل جراحی در این سرطان از راهکارهای موثری برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.
پزشکیمدرس مصرف سیگار، نوشابه و اضافه وزن را از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا دانست و بیان کرد: توصیه میشود افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سی تی اسکن و انجام ام.آر.آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.
رنگ و اسانس میخوریم یا چای طبیعی؟!
رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آنها را بیشتر عطر و رنگ می داند تا چای، نشانههای زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان میکند و میگوید مردم باید انتظار طبیعی از چای ایرانی داشته باشند، چراکه چای ایرانی ارگانیکترین چای دنیاست.
به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدولی روزبهان که برای بازدید به خبرگزاری دانشجویان ایران آمده بود، اظهارات جالبی درباره وضعیت چای خارجی و ایرانی مطرح کرد و نشانه های زیادی برای چگونگی انتخاب چای طبیعی و سالم اعم از عطر، رنگ، شکل ظاهری و... برشمرد که مردم باید به آن توجه کنند.
وی معتقد است که در انتخاب مواد غذایی مانند چای باید ابتدا به فکر سلامت آن بود، چراکه بسیاری از مواد غذایی از جمله چای که در کشور وجود دارد سالم و طبیعی نیست و با توجه به اینکه اکثر مردم در مورد چای اطلاعات کافی ندارند و نمیتوانند چای مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند، تنها به دو عامل عطر و رنگ توجه میکنند که این دو عامل به راحتی میتواند به این محصول اضافه شود و قابل تقلب است.
رییس سازمان چای می گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است، کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و کیفی رنگ و طعم طبیعی دارد و از عطر و اسانس در آن استفاده نمی شود.
به گفته روزبهان نمیتوان از یک قاشق چای خشک طبیعی و سالم انتظار رنگ دادن به شش لیوان چای را داشت، چرا که یک قاشق چای خشک باید یک لیوان چای دهد.
به اعتقاد وی شاید نتوان از طریق رنگ، چای کیفی و مرغوب را از چای نامرغوب خارجی تشخیص داد اما تقریبا همه چایهایی که از اسانس و عطر در آن استفاده شده کیفیت چندانی ندارد، چرا که برای تولید چای کیفی نیازی به عطر و اسانس نیست.
رییس سازمان چای تاکید دارد که مردم از خرید و مصرف چای کیسهای که عمدتا رنگ خالص است و در لحظه رنگ می دهد خودداری کنند.
به گفته روزبهان یکیدیگر از نشانههای چای خوب این است که چای طبیعی، سالم و بهداشتی سیاه و کدر نمیشود؛ یعنی اگر یک لیوان چای ایرانی مرغوب را حدود چند ساعت در لیوان بگذارید اگر طبیعی باشد تنها رنگ آن کمی مات میشود اما اگر طبیعی نباشد سیاه و تهنشین میشود.
وی رنگ طبیعی چای را آلبالویی مایل به قهوهای عنوان میکند و میگوید رنگ چای را به راحتی میتوان به رنگی نزدیک به چای طبیعی تبدیل کرد اما عطر، مشخصه بهتری برای شناخت بهتر چای مرغوب است، چرا که در چای خشک طبیعی عطر، ادکلن، شکلات و غیره وجود ندارد و هیچگاه چای مرغوب را با چیز دیگری مانند هل، لیمو و غیره برای عطردار کردن مخلوط نمیکنند؛ بنابراین چای ایرانی هم اینگونه است، چرا که طبیعت آن دارای جاذبه خاصی است و مانند بسیاری از چایهای خارجی که با برندهای مختلف در بازار داخلی عرضه میشود از عطر، اسانس و رنگ برای تولید آن استفاده نشده است.
وی نشانه های ظاهری برای انتخاب چای خشک ایرانی و با کیفیت از بازار را سخت و تخصصی میداند و به مردم توصیه میکند ترجیحا چای بستهبندی با برند ایرانی معتبر خریداری کنند. البته چای مرغوب ایرانی را نمیتوان کیلویی 5000 تومان یا کمتر پیدا کرد.
به گفته روزبهان اگر قصد خرید چای فله ای دارید باید به این نکته توجه کنید که چای خوب چندان ریز نیست و خشکی و زبری آن در دست کاملا قابل لمس است. دانههای خشک چای به خوبی در هم پیچیده و بافتهای ریز و نوک تیز طلایی که همان برگهای سبز چای باز نشده هستند به وفور در آن دیده میشود و بهترین تست چای از طریق حس بویایی و چشایی است.
به گفته رییس سازمان چای چای ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچگونه سمی تولید میشود که البته این ویژگی به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چایخیز کشور است، چرا که در دیگر کشورها مانند کنیا، سریلانکا و غیره به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب بستر برای رشد آفات کاملا فراهم بوده در حالی که در مناطق شمالی کشور شرایط اقلیمی سرد و مرطوب است و در زمستان سردی که دمای هوا بعضا تا منفی 10 درجه هم کاهش پیدا میکند و چای نیز در ارتفاعات کشت میشود عمده آفات از بین میرود و برای معدود آفات باقیمانده نیز از شکارگران طبیعی استفاده میشود. به عنوان مثال نوعی آفت چای کفشدوزک است که تغذیه آن از همان آفت است و همین عامل سبب شده شرکتهای تولیدکننده ایرانی چای بتوانند برند "ارگانیک" را از کشورهای اروپایی دریافت و محصول خود را به این کشورها صادر کنند.
روزبهان معتقد است چای ایرانی به حدی کیفیت دارد که از ابتدای تولید تا برداشت، فرآوری و بستهبندی، شستوشو داده نمیشود و این نشان میدهد چای ایرانی دارای هیچگونه باقیماندههای مضر و غیرطبیعی نیست.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، در این گزارش آمده است که با کم کردن مصرف روزی یک لیوان نوشیدنی شیرین در روز و جایگزین کردن آن با آب، چای یا قهوه، احتمال بروز دیابت نوع 2 را 14 تا 25 درصد کاهش می دهد.
در ادامه آمده است که دیابت نوع 2 مستقیما با شیوه زندگی در ارتباط است و به راحتی می تواند قابل کنترل باشد.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی،347 میلیون نفر در جهان به دیابت مبتلا هستند و بنا به پیش بینی این سازمان، دیابت هفتمین عامل مرگ و میر در سال 2030 میلادی خواهد بود.
رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی، حفظ وزن بدن و اجتناب از مصرف دخانیات مهمترین عوامل در پیشگیری از دیابت نوع 2 هستند.
دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین بوجود می آید. انسولین ماده ای است که توسط لوزالمعده تولید می شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است.
نتایج این تحقیقات در نشریه Diabetologia منتشر شده است.
آووکادو از نظر چربی خیلی غنی است در حالی که سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین A، ویتامین های گروه B و غنی از آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E ،C و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.
تعجب نکنید، شما خودتان می توانید قرص لاغری بسازید.
برای اینکار، کافی است یک قاشق زردچوبه، یک قاشق زنجبیل، یک قاشق زیره که نوع آن فرقی نمی کند سیاه یا سبز باشدو یک قاشق دارچین را با هم در ظرفی کوچک مخلوط کنید .
در صورتیکه یبوست دارید یک قاشق پودر سنا هم به این مواد خشک اضافه کنید.حالا این مخلوط را با یک قاشق عسل به صورت یک خمیر آماده کنید و از آن به اندازه یک نخود برداشته ، در دست گرد کنید و به شکل قرص درست کرده و کنار بگذارید تا خشک شود.
حالا یک یا دو قرص را در روز مصرف کرده و تا رسیدن به وزن مطلوب ادامه دهید.
این قرص طبیعی، سوخت و ساز و متابولیسم بدن را افزایش داده و موجب کاهش وزن شما می شود.